Day twelve: In my handbag

Det er virkelig ikke så spennende som jeg skulle ønske det var :P Må begynne å ha med meg finere til i veska, så slipper jeg å være flau over hva jeg faktisk har oppi der!

Dette er det absolutt viktigste!! Altså, jeg kan droppe neglfila hvis jeg bare skal en tur på butikken, men på lengre turer så er det noe av det viktigste du kan ha med deg! Klarer meg virkelig ikke uten telefon, røyk (joda, jeg overlever uten, med det gjør ikke de rundt meg!), LYPSYL (har hatt med meg lypsyl ooooooveralt siden slutten av barneskolen! Er like psykisk som fysisk avhengig), nøkler selvsalgt, hadde ikke hatt et rom å komme tilbake til uten dem, og selvfølgelig min elskede, lommebok som er full av alt mulig rart, unntatt penger... DETTE ER LIVSVIKTIG FOR MEG!

Ting jeg pleier å ha med meg utover det som bildet over viser, er ting som dette:Åjaaaa, og selvfølgelig kamera! Mitt lille, elskelige, søte, rosa kampaktkamera <3
Én kommentar

Victoria Prigel - Gladmora

10.10.2012 kl.18:23

Fuktighet til leppene er jeg avhengig av selv, super irriterende hvis man glemmer. Flere av disse tingene har jeg også i vesken min!

Skriv en ny kommentar

hits