Lingerie

Sitter og planlegger morgendagen. Da blir det shopping! Skal gå amok i undertøysavdelingene!

Jeg har siklet på en kjole fra Bikbok en liten stund nå, og selvfølgelig var det ingen av butikkene som hadde den i small. Lua jeg hadde tenkt til å raske med meg, var blå/lilla og ikke svart, som det så ut som på bildet, og blusen jeg hadde falt for, var i virkeligheten så GUL at til og med påskekyllingene hadde fått hetta. SÅÅÅÅ, etter dagens shopping har jeg ikke spesielt store forhåpninger til morgendagen :P Krysser fingrene for at jeg er heldigere i morgen!

Her er noe av det jeg skal se etter i morgen:


BH fra Lindex, kr 249


BH fra Lindex, kr 299

 

Jeg "oppdaget" undertøy da jeg var rundt 15, og siden da har jeg vært ganske så obsessed. Noe av det fineste jeg vet om er stay-ups! Jeg skulle ønske noen skikkelig tøffe jenter, som ikke er redd for hva andre tenker og synes, kunne ha gått med stay-ups og gjort det til en trend! Skulle gjerne gjort det selv, men jeg må innrømme at jeg ikke er tøff nok..

Jeg mener, finnes det noe nydeligere?

2 kommentarer

21.12.2012 kl.21:11

Så fint det var! Sånn balconette-bh er så fiiint!! Puppene mine passer dessverre ikke inn i de, så det ser bare stygt ut på meg :c Og ja, stay ups er jysla sexy!

Melissa Marie Skjølsvik

21.12.2012 kl.21:17

Så fint! Likte spesielt den med perler! Og ja, stay-ups er sexy, så du skal ikke se bort i fra at det kanskje blir en trend ;-)

Skriv en ny kommentar

hits