Books

Revolutionary Road

Jeg klarer ikke å sove. Jeg har begynt å få skikkelig problemer med å sovne når det er skole. Det er rart, egentlig, for nå trives jeg faktisk på skolen! Hvis jeg noen gang har trivdes på skolen, så er det litt over ti år siden, men ikke engang da tror jeg jeg trivdes så godt. Jeg regner med at jeg tok det for gitt, på en måte. Nå vet jeg hvordan det er å mistrives så sterkt at jeg virkelig setter pris på å trives. Skikkelig dype tanker, I know, men det er bare sånn jeg føler det. Take it, or leave it.

Har du noen tips eller råd mot søvnforstyrrelser? Hva gjør du når du ikke får sove? I really do need ur help!!

Uansett.. Jeg ligger i senga mi og leser. Og leser. Jeg leste ut Til Odel og Eie istad, og har nå begynt på Fruen av Saronno. Jeg leser også på Jane Austens Emma, som jeg utrolig nok har skiftet mening om. Nå begynner den å bli spennende, bare så kjedelig at jeg måtte lese nesten 200 sider av den for å oppdage det! Jeg sjokkerte mammaen min istad ( jeg burde vel heller si igår ) ved å si at "jeg går og henter posten..", noe jeg ikke har gjort på år og dag. Jeg venter utålmodig på at min lille Revolutionary Road skal dumpe ned i postkassen vår.Mine Drømmers Land

Sitter på skolen og lengter hjem etter boka mi!  "Mine Drømmers Land".
Jeg har såvidt begynt på den, men jeg kan nesten ikke vente etter å få lese mer! Den virker kjempebra! Anbefaler den (hvertfall begynnelsen) på det sterkeste!  

Jeg er snart ferdig med "Sagaen om Isfolket" av Margit Sandemo. En kjempebra serie. Liker du kjærlighet, overnatulige hendelser og drama, er denne serien perfekt for deg!!!

Som du sikkert har skjønt, så elsker jeg å lese! Jeg lever meg virkelig inn i bøkene. De kan få meg til å le og gråte, bli sjalu og fortvilet, de kan gjøre meg i godt humør. Jeg savner personene når jeg har lest ferdig.

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt lyst på mitt eget bibliotek. Ideen fikk jeg fra Skjønnheten og Udyret. Hehe, så da vet dere det. *HINTHINT*

Har dere noen bøker å anbefale meg? Må inneholde: kjærlighet, spenning og helst overnaturlige ting!

Minner forresten om spørsmålsrunden. SPØR I VEI!!

Bildet er lånt fra http://www.artsjournal.com/bookdaddy/2008/07/

hits