Fashion & Trends

Metallic


Top from SPLENDID
Jeans from CURRENT/ELLIOT
Bag from ALEXANDER WANG
Heels from JIMMY CHOO 

Jet setter
Jumper by GUCCI

Shorts by RAQUEL ALLEGRA

Boots by GIVENCHY

Bag by SAINT LAURENT

The Goldfinch by DONNA TARTT

 

Details

Details from yesterday's outfit

Heart-shaped diamond necklace that I got for my 13th birthday
Old white top from B. YOUNG
Jeans from GENETIC DENIM 

Yellow

I have this weird passion for yellow. It is pretty much asleep in the autumn/winter, but wakes up with a BOOM around March/ April times. Every year..

Here's some yellow temptations:
Blazer by Paul & Joe - NET-A-PORTER.com

Small Willow Tote by Mulberry - Mulberry.com

Heels by Christian Louboutin - NET-A-PORTER.com

Top by Roksanda Ilincic - NET-A-PORTER.com

Nail polish by CIATÉ - Coverbrands.no 

Innkjøp!


Jeans (499,-) og genser (199 ellrno) fra BikBok. Smykke fra Glitter (99kr, tror jeg..)


Prada Spring 2012MUST HAVE

Denne er veldig snart en av mine eiendeler! Lindex 199,-

WishlistWishlist

Bluse fra LCO Design

Vi har tentamen på mandag, og forberedelsesdager i dag og i morgen! Oppgaven er å sy en bluse og designe et matchende skjørt. En helt grei oppgave :D Jeg ser egentlig på oppgaven som bare en prøvelapp, for jeg har tenkt til å sy blusen med selvvalgt stoff og noen små forandringer på egenhånd etter tentamen! Det skal bli gøy :)AcneJakke, genser, bluse og sko fra Acne. Helt nydelig, ikke sant?

The Colours of H&MWishlistGIUSEPPE ZANOTTIJeg ønsker meg disse.

DRAGON TATTOO

Søren at jeg ikke visste om dette før jeg leste det i mitt kjære Cover-blad!!
WishlistBRIAN ATWOOD

OUTFIT DEC 16th | ESMOD SUMMER COURSE

Da blir det Esmod sommerkurs i Berlin på meg og min elskede Irene sommeren 2012! Det blir så kult! :)
Her er fredagens outfit! Jeg forguder den nye jakka, bagen og skjerfet! Beste kjøpet jeg har gjort på lenge!! *STOLT*Mine innkjøp!Jeg fikk en bursdaggave på forskudd i dag (tusen takk, pappa!), og dro for å se etter vintersko. Jeg fant to driiitkule par boots, begge på tilbud. Det ene paret var på ØkonomiSko, der hadde de str 38. Det andre paret var på EuroSko, og de hadde str 37, 38, 40 og 42. HVORFOR FÅR JEG IKKE TAK I KULE SKO I STR 39?????
Så da endte jeg opp med fire t-skjorter fra Gina (jeg trengte virkelig t-skjorter/overdeler!!), øyenskygge og kost for øyenskygger fra Make Up Mekka, en leppestift fra Dior, en neglforsterker som en på KICKS anbefalte meg, og nagler til buksa mi (jeg hååper det blir noen til overs)! Jeg må innrømme at jeg har en liten, gnagende følelse inni meg over å ha gått bananas med bankkortet, men men!

Jeg har prøvd å ordne klesstativet mitt litt :) Har hengt opp det jeg bruker nå for tiden, og gjemt alt BRUNT (!!), pudderrosa, beige, you name it! Jeg merker veldig godt at det er vinter, for nå går det i svart, grått, hvitt og sølv. Hullete bukser, nagler, sotede øyne, rufsete hår. Jeg begynner å få tilbake den VIRKELIGE stilen min, etter mange måneder der jeg har falt for fristelsen å bruke andre farger enn nyanser av svart.....

The Week's Wishlist

Jeg fikk ikke sove i natt... Ansiktet mitt er rødt som en tomat... Jeg må si jeg er ganske lei av at døgnrytmen blir ødelagt hver eneste helg! BLÆÆH!!
Sånn! God morgen, kjære, søte verden! Idag er det elleve dager til jeg har bursdag! Hihi ^^ Her er noen bilder av det jeg drømmer om akkurat nå (veeeel, det jeg drømmer om er egentlig masse panger så jeg kan kjøpe meg nye, herlige klær!) :D Behind The Scenes

//Polyvore.//

Neste års "It-veske"!

I 2012 kommer min helt nye veske til å være årets MEST populære! Hihi, lov å drømme :)
Sitter nå hos Tommy og venter på å få maten servert. Bortskjemt..? Neida!
Dagen min i bilder:WishlistNEW IN


Knagg fra Kid Interiør. 149,90 KR.
Jeg har siklet på denne siden i sommer, er helt ute av telling for hvor mange ganger jeg har tatt den opp og lagt den ned igjen. Snudd meg, men snudd meg tilbake igjen. Tatt den opp for å ta den med til kassen, men gått og lagt den tilbake igjen... NÅ ER DEN MIN!!!!
Shorts fra H&M. 199,00 KR.
Jeg fant ikke noe bilde av den jeg kjøpte, men den er ganske lik som den over. Min har høyt liv og en lomme med glidelås i/over venstre forlomme. Stilig, ikke sant?

Dior CoutureKan bestilles på Amazon.com!

Stoff og STIL

Da er jeg ferdig med prøve-vesken, og drar snart til tekstilbutikken STOFF & STIL for å kjøpe inn materialer og utstyr til julekjolen jeg skal sy! Jeg skal sy en kjempefin sort kjole med draperinger og en clutchveske i imitert, sølvfarget skinn! Det kommer til å bli nice! Jeg gleder meg skikkelig til å se kjolen og clutchen begynne å ta form. Gleder meg også til å begynne å prøve kjolen, både se og kjenne at den blir mer og mer ferdig! I'm lovin' it!


MINE tegninger!! Hvis jeg ser noen av disse til salgs i en butikk (uten samtykke fra meg), daaaaaa ........!!

// OUTFIT 30.11.11 //ICH BIN ICH

ICH BIN ICH

 

French Connection zipper dress
150 - vanmildert.com

IRO mini cocktail dress
390 - glassworks-studios.com

Style Stalker mock shirt
80 - glassworks-studios.com

Elizabeth and James rabbit coat
915 - net-a-porter.com

One button jacket
809 - farfetch.com

Denim skinny jeans
$100 - topshop.com

Jeffrey Campbell heel boots
140 - oxygenboutique.com

WishlistREBEL, REBEL

Pakken fra Ellos kom i dag, fraktet i bestemor og Kjells svarte bil. Jakken kan være både søt og kul, mens cardiganen bare er: ELSK!
I morgen blir det selskap med familien. Tenk at lillesøss, lille babyen min, har blitt TI ÅR! Hihi! Mamma har sagt seg villig til å ta outfitbilde, men det er så flaut når en jeg kjenner så godt, tar bilde! D'you understand..?

Lenge siden jeg har vært på Polyvore, det både merkes og synes, føler jeg!REBEL, REBEL

 


Bcbg max azria dress, $338
Diamond shoes
Franchi silver clutch handbag, $108
Wet Seal zebra print jewelry, $13
Bracelet, 399
Charles albert jewelry, $168
Wet Seal sequin jewelry, $13
Peacock jewelry, 2.45
H M longs jewelry, 3.99
Rockett St George Kiss Wall Sticker ? Black, $50
stila cosmetics - convertible eye color
stila cosmetics - eye shadow pans in compact
Guerlain Vol de Nuit Powder Spray, $87
Cuckoo For This Color - OPI - Green - Nail Care - Beauty - Fashion...
Smokey Eyes Set 010 | CATRICE COSMETICS
Lip make up by Dior for a perfect pout on Dior Beauty website

Innkjøp!The Week's Wishlist: Gina Tricot

Jeg har engelsk i hele dag, nettopp sett The Devil Wears Prada, og skal snart ha en presentasjon om England. Wish me good luck!


Partysesongen har startet for fullt, og jeg har lagt min elsk på disse skattene fra Gina Tricot!// NEW IN! Bursdagsgave på forskudd //Dette er bursdaggaven fra bestemor og Kjell! Kommer i posten om en uke :D JEG GLEDER MEG!! Tusen, tusen takk :D Begge plaggene er fra ELLOS.

The Week's Wishlist!

 // KJÆRE VENNER OG FAMILIE O.L.! //Kjære venner, familie, bekjente, kollegaer, klassevenninner, og alle andre der ute i den store, vide, gavmilde verden! Som dere kanskje har fått med dere, nærmer det  seg snart jul. For meg betyr det også bursdag, i og med at jeg fyller (18)år 23. desember. Poenget mitt er: JEG ØNSKER MEG DETTE!!! Og penger, da, selvfølgelig!

Fåes kjøpt på modekungen.se (skjerfet HER og bootsene HER). Prisene som er oppgitt er SEK, så dere får regne dere fram selv! På forhånd TAKK! <3

The Week's Wishlist!

Jeg har ikke så mye fritid nå for tiden, akkurat! Det går i skole, lekser og iblant noen timer jobb. Det har gått bra så langt, men jeg aner ikke hvordan det skal gå i lengden! Døgnet er bare rett og slett for kort!

 Dagens outfit og kjolen jeg har laget!

Jeg klarte å forsove meg i dag, og var ikke på skolen før rundt kvart på elleve.. flaut!

Jaja, her om dagen måtte jeg bare kjøpe meg en bukse og cardigan. Jeg har vært så begravd i lekser siden fredag, at jeg måtte komme meg ut, se på klær og føle at jeg fortsatt var et levende menneske, ikke bare en leksegjørende robot. Jeg sa meg tilslutt ferdig med treningstøyoppgaven, jeg var helt utslitt.... Forrige uke lagde vi renessansekjole på papirdukker. Jeg ble kjempefornøyd med kjolen min!! :)


Min nye cardigan og bukse. Bildet ble tatt i all hast mens læreren var å kopierte opp noen ark. Høyre armen min ser her dust ut, men men... Begge fra H&M


Kjolen min som jeg ble kjempefornøyd med! Jeg kunne ha gjort hetten litt bedre, da. Den ble for stor også... Uansett så føler jeg meg fornøyd, jeg! :)

The Week's Wishlist. Treningstøykolleksjon. England.

Treningstøykolleksjonen:

Sitter nå hos Tommy og prøver å lage en treningstøykolleksjon. Vi har fått i hjemmeoppgave å lage en treningstøykolleksjon, så jeg må tegne masse treningstøy, velge ut én overdel og én underdel som jeg skal videreutvikle i minst fire trinn. Deretter må jeg tegne plaggene i fire forskjellige farger. HUFF! Treningstøy er jo ikke akkurat helt min stil, så jeg prøver meg på balletkjoler/drakter/skjørt.. Kall det hva du vil.

England:

Skal lage en "brosjyre" om England. Altså, hadde det bare vært London hadde det jo vært greit, men jeg skal skrive om hele jævla England. Har ikke engelsklæreren tenkt over hvor lang tid det kommer til å ta? Det er jo et helt land! Med over tusen års historie!

Wishlisten:

Det er så vidt jeg har rukket å se på klær den siste tiden! 100% av døgnet bruker jeg på skolen. Til og med når jeg sover drømmer jeg om skolearbeid. Det første jeg tenker på når jeg våkner er "hvordan skal jeg sy den?", "hva skal jeg skrive i den oppgaven?", "rekker jeg å bli ferdig med "den" før vi begynner med "det"?". Det er ganske slitsomt, egentlig...Dagens outfit!Topp: GinaTricot - Poncho/cape: KappAhl - Jakke: Mamma sin - Tights: Lindex - Ankelboots: H&M - Skjerf: Strikket selv

Help, please? Leter etter et fint skjerf!


Bilde fra minmote.no

Jeg er på utkikk etter skjerf/sjal om dagen. Har skikkelig lyst på et langt, kult sjal, men finner ingen jeg liker! Jeg vil ha noe lignende den typen på bildet. Laaaangt! Jeg har sett i flere butikker, men jeg finner bare korte sjal, eller trekantede... Såå, jeg bare lurte på om kanskje dere hadde sett noen? Har lyst på i svart/grå eller noe i den duren...

The Week's WishlistDagens outfit - Ny blazer!

Jeg fant en oversized blazer på salg hos H&M igår. Bare 100kr. Så da havnet den i garderoben min! 
[Det tok én og en halv time å laste opp bildet.............]

Dagens outfit!

Lenge siden jeg har lagt ut outfit nå. Jeg har ikke hatt noen fotograf.........The Week's WishlistThe Week's Wishlist

Skal snart gjøre meg klar til jobb. Må ha litt pææng i kassa =P Det blir deilig med kort vakt, 17-24. Jeg er ganske lei av 14-24-vakter, det er liksom nesten hele dagen!!

Jeg elsker fuskepels! Tror denne er ekte, så jeg hadde ikke kjøpt den (hvis jeg hadde hatt råd), men den var veeldig fin! Jeg har så lyst på en lys fuskepelsjakke. Hah, min største klesdrøm akkurat nå!!

 Tøfler.

Jeg ønsker meg nye tøfler, og har lagt min elsk på disse!
De ser kjempevarme og veldig gode ut!

Tøfler fra Eurosko, kr 299 

Fashion Mix. HOT OR NOT. Søte farger.

Jeg elsker søte, duse farger! Korallfarger og babyfarger.
Gjør du?The week's wishlist!

En liten oppdatering: Jeg er fortsatt syk! Det jeg skrev forrige søndag, at jeg var forkjøla, er ikke helt riktig, for jeg har en kraftig lungebetennelse. Jeg går på antibiotika og tar hostesaft, som snart er tom. Jeg skjønner ikke hvordan legen kunne mene at 1-3 ganger i døgnet er nok, når jeg våkner flere ganger i løpet av natta av at jeg hoster. Og hosta går ikke over uten at jeg tar hostesaft (det skjer jo om dagen også). Jeg har bosatt meg på stua, sofaen er omgjort til en rotete "Carina-seng". Jeg vet ikke når jeg er bra nok til å dra på skolen igjen =/

Uansett så slutter jeg ikke å se på og å drømme om klær, smykker og sko! Her er hva jeg drømmer om akkurat nå!Beauty by design - Polyvore

Zoom into me

Zoom into me

 

 

 

BLUSH001

The Week's WishlistIt's a damn cold night.

Jeg er kjempesliten etter jobben igår. Sov til kvart over ett. Av en eller annen merkelig grunn bryter alltid forkjølelsen ut når jeg jobber. Jeg har vært litt små forkjølet, med kløing i halsen og litt forskjellig, men nå er alt tett og jeg hoster mer enn jeg puster. Det er synd på meg! :(Jeg har lyst på en høstjakke. Noe sånt som denne fra Helmut Lang.

Vet du om noen lignende?JEG VIL HA!


Fuskepelsvest og -jakke fra H&M står veldig høyt på min ønskeliste nå! Vest 339,- Jakke 599,-

Jeg ELSKER fuskepels! Og særlig alle de søte pelsjakkene som florerer nå. De er så nydelige! Jeg fant en i brun hos H&M, jeg har egentlig lyst på en annen farge, men jeg syntes også den brune var kjempefin! Med det lille stipendet mitt blir det som regel lignende klær, eller kopier. Skulle ønske jeg hadde mer penger! Jeg mener ikke å BARE gå rundt i merkeklær, men jeg skulle ønske jeg hadde noen. Jaja, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

The week's wishlist: Lanvin


Alt fra Lanvin

Hjemmeoppgave: Høstens trender

I dag hadde vi en hjemmeoppgave som gikk ut på å finne ut hva som er "in" nå. Ganske morsom oppgave, bortsett fra den delen der jeg måtte klippe i bladene mine.. Jeg samler på blader, og vil at det skal se fine og ordentlige ut. Ikke istykkerklippet.... Jeg er ganske fornøyd med hva jeg har gjort, jeg kunne sikkert tegnet flere skisser, men til gjengjeld har jeg skrevet en og en halv side om høstens must haves.


Forsiden til oppgaven


Artikkel om Elin Kling i det nyeste nummeret av Elle.

 

Hennes & Mauritz

Jeg kjøpte meg en genser på H&M igår. Den er bare helt råstilig! Sølvfarget strikkagenser <3
Skal ha fagdag i samfunnsfag idag, det vil si en hel dag med samfunnsfag! Jaja, håper at ihvertfall noen av politikerne har noe logisk å si. Politikk er ikke min sterkeste side. Alle partiene har jo mye bra, hvordan skal jeg kunne velge?

Det ble ikke de beste bildene, menmen..Hot or not?

Indiander/Azteker-inspirerte mønstre!

Det er kult hvis det bare er én liten detalj, men et helt antrekk med slike mønstre hadde gjort meg svimmel. Hva synes du?

 

                

 

 

 

[Proenza Schouler]

 

The Week's Wishlist

Ganske sen wishlist idag, men jeg har bare ikke hatt tid før nå! Det merkes at det ikke er ferie lenger!!
Ha en kjempefin kveld videre, søte dere!Fotoshoot!

Her kommer noen bilder fra fotoshooten jeg og bestejenta mi hadde forrige helg!


Jeg var på skolen til kvart på tolv i går! Vi hadde overnatting på skolen, men jeg ble hentet på kvelden. Det var kjempekoselig, men jeg er glad jeg ikke sov der. Jeg kjenner jo ingen i klassen fra før, så jeg turte ikke å sove der så tidlig i skoleåret. Jeg føler at jeg vil bli mer kjent med dem først. Liker ikke å sove borte heller...
Vi (klassen) var en tur på Stoff og Stil i går også. De hadde SÅ MYE FINT DER!! Jeg handlet meg veldig blakk =/ 
Jeg fikk lyst til å lage så mye, når jeg så alt det fine der!!

The week's wishlistH&M Høstkolleksjon

HOT or NOT?

Poncho !
Ponchoen er et iindiansk klesplagg, og er skikkelig "in" nå.

Jeg synes ponchoer er kule, jeg! Hva synes du?

 

 

 

 

 

 

 

[Ponchoen min fra H&M]

The Week's Wishlist
Høstens "must have"

Høst = regn! Derfor er paraply et virkelig must om høsten.
Jeg har veldig lyst på denne her (bildet under). Den er jo bare helt skjønn!! Den var ikke så veldig dyr heller, bare 199kr. Nice nice nice.

Paraply fra carolinesbutikk.no

 

Less is more.

Helje Hamre AW2011

N-Y-D-E-L-I-G!


Foto: Steven Stieng

Leila Hafzi AW2011


Foto: Steven Stieng

Poncho

Denne nydelige ponchoen blir snart å se i klesskapet mitt! Jeg gleder meg til å bruke den sammen med olabukse, singlet, svarte, høye sko og fin veske!

 

Poncho fra H&M, 199 kr

Mulberry VS Gina Tricot

Jeg kjøpte en veske på Gina Tricot her om dagen, for jeg har ingen passe stor, brun veske. Jeg har sett mange fine, men de jeg har likt best har vært Mulberry-inspirerte (med andre ord: Kopier ). Det er sikkert mange merker som har laget den type vesker, I don't know, men jeg tenker alltid på Mulberry når jeg ser sånne vesker. Og jeg liker ikke å ha kopier! Kall meg gjerne bertete eller fisefin, men det er bare sånn jeg er...

Skal jeg kjøpe meg en Mulberry-veske må jeg spare i ti år. Så jeg får bare innse fakta: Jeg er en vanlig, blakk jente, og ikke en rik kjendis.. Det går jo an å drømme, da =D

 Hva synes DU om merker og kopier? Og hva synes du om de to veskene nedenfor?
(Mulberry til venstre og Gina Tricot [min nye] til høyre)

The week's wishlist


Jeg har nettopp kommet hjem etter en tur til Oslo og kafébesøk på Jessheim.
Jeg og Tommy dro til pappa for å hente madrassen jeg har der, og ta den med hjem. På veien kom jeg på at det ikke går an å rulle sammen en rammemadrass.. Så det ble bare overmadrassen vi tok med. I og med at jeg har en gammel, sliten skumgummi madrass og en smijernsseng hvor man ikke får skrudd fast plankene i bunn, hender det jeg har vondt i både nakke og rygg da jeg våkner. Og jeg er GANSKE LEI!

På hjemveien dro vi innom Jessheim og tok en kaffe på Kaffemakeriet. Jeg elsker den kaféen, og det er synd jeg ikke får gått dit i friminuttene nå når jeg begynner på Lørenskog. Menmen, ny skole = nye muligheter! Jeg håper jeg kommer til å trives, jeg har virkelig lyst til å gjøre noe, stå på og gi alt! Jeg har lyst til å være på skolen hver dag, og gi mitt beste, men det klarer jeg ikke hvis jeg ikke trives. Noen som kjenner seg igjen?

Her er ukens wishlist ( jeg forguder den kjolen! ) :
Brian Atwood


Jeg så nettopp noen nydelige sko fra Brian Atwood på net-a-porter.com. Jeg synes det er kjempefine!! Hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt dem med èn gang! Men men.

Igår dro jeg og Tommy på Jessheim og spiste på Dolly's. Det var kjempekoselig! I dag endte vi opp på Egon. Vi må jo kose oss litt nå før ferien er over! Jeg både gruer og gleder meg til å begynne på skolen igjen.

Gleder/gruer du deg til skolen? Hvorfor?She is a Fashion Icon

The Week's Wishlist
The Tourist - Inspiration

The week's wishlist: Black and silver

I dag skal jeg dra og bytte den ene lampen jeg kjøpte Jeg skulle tilå  henge den opp i går, da jeg så at skjermen var klemt inn på den ene siden. Såå, Bohus, here I come!
The week's wishlist:

Jeg var i en kjempekoselig bursdag i går. Sønnen til kusina mi ble to år. Han er så søt! Glemte selvfølgelig kamera.. Skjønner ikke hva som har skjedd, før hadde jeg jo med kameraet bare jeg skulle i butikken =P

Jaja, her er ukens ønskeliste (har funnet ut at jeg må bli multimilliardær hvis jeg skal kjøpe alt jeg ønsker meg):

The week's wishlist: Summer Colours

Da er det mandag igjen, og jeg finner stadig nydelige ting jeg kunne tenke meg.
Er ganske sliten nå, jobbet både lørdag og søndag. På søndag hadde jeg min første vakt alene. Det gikk ganske bra, faktisk. Selv med begynnende forkjølelse, som brøt ut idag =/
Såå nå skal jeg kose meg med mammas varme, ferske gulrotkake og synes synd på meg selv.. atsjoo!

Helmut Lang Resort 2012 Collection

Er så sliten at jeg snart døør (ja, jeg vet at jeg "døør" hele tiden...)! Har nettopp kommet hjem fra svensketur med elsklingen min og broren og svigerinnen hans. Det var kjempekoselig, og vi kjøpte masse godteri =P

Fikk også en ganske dårlig nyhet i går kveld som gjelder skole neste år. Jeg har søkt på Design og tekstil på Jessheim VGS, men Jessheim har mistet den linjen. Sååå, jeg må dra til og fra Lørenskog hver dag fra høsten av. Jippi.. Er ikke så veldig kjent der, vet ikke engang hvordan jeg kommer meg fra Lillestrøm til Lørenskog. Noen som vet om en buss som ikke pleier å være overfylt (hater stappfulle busser) ??

BTW!!!
Her er hva jeg likte best fra Helmut Lang Resort 2012 kolleksjonen:Se hele kolleksjonen her: http://www.style.com/fashionshows/complete/2012RST-HLANG

The week's wishlist:

Åååh, det er jo bare så mye fint om dagen! Skulle ønske jeg var rik =D

Hva synes du om Stella McCartney's citrus-print?

For å være helt ærlig, så må jeg si at jeg ikke er heelt begeistret for Stella McCartey's citrus-print. Har tenkt på det lenge, og trodde jeg kanskje kom til å like det etterhvert, men det gjør jeg altså ikke. Jeg synes det ser rotete og billig ut, jeg. Minner meg om billig, kløende sengetøy!

Hva synes du om Stella McCartney's citrus-print?

Polyvore

The week's wishlist:
Fashiolista!

Jeg har registrert meg på fashiolista.com. Det er kjempemye fint der, og MASSE inspirasjon!! Lagde nettopp min første liste, "Sweet Summer", med klær og tilbehør i nydelige farger og med søte sløyfer og blonder! Ta gjerne en titt på listen! Bare trykk på fashiolista-widgeten under profilbildet =D

Anbefaler Fashiolista til alle som elsker mote!!!!!!Sånn ellers er jeg veldig sliten etter å ha hatt huset fullt. Min kjære forlovede har bursdag i dag, og det må feires! Vi har også vært sammen i ett år i dag! ^^
Det har vært kjempekoselig i dag, uheldigvis glemte jeg å ta bilder =( menmen, koselige minner kommer jeg jo til å ha med meg selvom det ikke er i papirform eller på en PC-skjerm!! =D

Ønsker alle en koselig fredagskveld!!!

Gårdagens outfit!

Jeg har ikke hatt tid til å legge ut bilde før nå, pga skole, jobb, kakelaging til imorgen (elsklingen min har bursdag!!), osv.. Har bare lyst til å legge meg, men jeg må nok være oppe noen timer til. Jeg har ikke fått lagt meg før tolv/ett-tiden hver dag i noen uker nå, og jeg trenger myyye søvn. Sååå når sommerferien kommer, er jeg nok ganske utslitt. Can't wait!!!  Gårdagens outfit:

 Ønsker meg:


Mulberry: Alexa eller Bayswater?

Nå sitter jeg på Kaffemakeriet med Irene og snakker om alt fra mote til skolehverdag.
Jeg har hatt lyst på Mulberry Alexa-vesken en stund, men jeg liker Bayswater-vesken bare mer og mer. Irene var ikke så mye til hjelp der, i og med at hun synes begge to er like fine. Ikke det at jeg har råd til noen av dem med det første, assa... MEN jeg vil ha en kul designerveske, så jeg må finne ut hvilken jeg skal spare til!!!

Sååå,  hvem synes DU er finest?

Mulberry Alexa Leather Bag:


Eller
Mulberry Bayswater Leather Bag:
Outfit 02062011Poncho fra H&M
Olabukse fra Gina Tricot
Veske fra Chloé
Sko fra Michael Kors

What do you think..?

Dagens outfit- Cape fra H&M Divided
- "Skinn"-tights fra Lindex
- Sko fra DinSko
- Veske fra Chloé
- Solbriller fra Glitter

 

beautiful inside..

Innkjøp

Kjøpte meg nettopp to nye skjørt. Det er kjempefine! Gleder meg til å bruke dem!

En annen ting jeg har lyst til å fortelle, er at jeg nettopp opplevde noe jeg hater. Da jeg var på H&M for å kjøpe skjørtene var det en dame som irriterte meg så jævlig. Da jeg spurte om de hadde det ene skjørtet i beige også, sa hun med en ganske frekk tone at "nei, de hadde ikke alt som lå på nettet". Jeg vet det, det var jo derfor jeg spurte om de hadde det i beige.
Og da jeg gikk inn i prøve rommet for å prøve det, sto hun utenfor helt til jeg kom ut og hun så at jeg fortsatt hadde begge skjørtene hengende over armen og var på vei til kassa. Hun fortsatte å følge med på meg helt til jeg var ute av butikken. UÆÆÆÆH!!!!

Jeg kjøpte grått, fant bare bilde av svart og beige. Det var egentlig den beige jeg ville ha, men de hadde bare i grått:


Og et nydelig tåkerosa skjørt:


Outfit - January 26thJeg ønsker meg:

Outfit - January 25thOutfit - January 24thblahblahblah

untitled

bye bye blackbird

untitled

nytt design | not a barbie doll

Jeg ble litt lei av det gamle designet mitt. Det ble liksom litt FOR sukkersøtt..


Kerli - Not a barbie dollJeg bruker ALL fritiden min (jada, pappa, jeg gjør lekser også!!) på å redigere bilder og sette sammen sett på Polyvore mens jeg synger nydelige TH/Kerli/LaFee/Sellyy-sanger... Det går utover nakken min =( Skulle virkelig hatt et høyere skrivebord.......
Paint it black

Paint it black by Lisa Carina Olsen featuring Balmain shoeshits