Inspiration

Inspiration!ESMOD BERLIN

Søknaden til Esmod i Berlin er endelig sendt!! Yeeeaay!!

Bilder fra weheartit.com:ADELE

Sitter og ser på Adele i Royal Albert Hall på NRK1. Hun er bare rett og slett inspirerende.Born to die..

Jeg tror jeg begynner å like denne sangen !

INSPIRASJON & SAMFUNNSFAG

Jeg får ikke sove, noe som ikke er uvanlig nå for tiden...... Så jeg fester nagler til en BH jeg ikke bruker, og som jeg håper blir litt kulere og mer brukt når den blir ferdig!! Ja, og så sitter jeg og går igjennom en PowerPoint om "Arbeid" som jeg fant på It'slearning! JEG ER NERD OG JEG LIKER DET! Jeg tenker så det knaker, jeg er lei av å høre at jeg må reflektere mer; SÅ JEG SKAL REFLEKTERE OG FILOSOFERE OVER ALT OG INGENTING!! Jeg vil virkelig ha 6'er i samf!

JEG GLEMTE ET VELDIG VIKTIG ORD DA JEG SKREV AT JEG OG IRENE SKULLE TIL BERLIN TIL SOMMEREN:  K A N S K J E!!

Noen bilder fra weheartit.com (unntatt det øverste som er fra billytilly.blogg.se, TUSEN TAKK FOR TIPSET!! Jeg elsker den bloggen allerede!)......C O V E R | M A G A Z I N E

Jeg var på Jessheim med Irene idag! <3 Vi shoppet og drakk kaffe :) Typisk, når jeg for én gangs skyld gjerne skulle tatt noen bilder, er kameraet tomt for strøm.... Jeg kjøpte en jakke fra BikBok, veske fra H&M, (maskeradeball)maske fra Søstrene Grene, Bokbindersken (i pocket) og et skjerf fra Lindex. Jeg fant ikke noen bilder av tingene (ikke alle ihvertfall), så jeg tar noen selv og legger ut senere...

Jeg kjøpte meg et blad i dag (noe jeg gjør litt for ofte). Det var et blad jeg aldri har lest før; det danske COVER. Dette er et blad jeg virkelig kommer til å fortsette å kjøpe! Jeg har aldri hatt et blad hvor det på hver eneste side er noe som interesserer eller inspirerer meg! R E C O M M E N D E D !It feels good. It feels good!

Life is good, I can't complain. I mean, I could but no one's listening.

 

Inspiration: Chloë Moretz

She's oh so beautiful....


I got some inspiration.

Som del av skoleutstyret har vi fått beskjed om å kjøpe en idébok. Jeg gledet meg så til å kjøpe en! Utrolig nyttig ting å ha, og jeg ELSKER jo bøker (også notatbøker)!  Så da jeg fikk stipend måtte jeg jo så klart kjøpe en med én gang. Fant en søt, liten, svart bok på Norli til 75kr, som nå er min nye følgsvenn. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på idébok før, men jeg gleder meg i allefall til å fylle den med ting jeg liker, som inspirerer meg, eller som bare er bundringsverdig og fint og ha som minne fra VGS.

hits