januar 2011

beautiful inside..

Innkjøp

Kjøpte meg nettopp to nye skjørt. Det er kjempefine! Gleder meg til å bruke dem!

En annen ting jeg har lyst til å fortelle, er at jeg nettopp opplevde noe jeg hater. Da jeg var på H&M for å kjøpe skjørtene var det en dame som irriterte meg så jævlig. Da jeg spurte om de hadde det ene skjørtet i beige også, sa hun med en ganske frekk tone at "nei, de hadde ikke alt som lå på nettet". Jeg vet det, det var jo derfor jeg spurte om de hadde det i beige.
Og da jeg gikk inn i prøve rommet for å prøve det, sto hun utenfor helt til jeg kom ut og hun så at jeg fortsatt hadde begge skjørtene hengende over armen og var på vei til kassa. Hun fortsatte å følge med på meg helt til jeg var ute av butikken. UÆÆÆÆH!!!!

Jeg kjøpte grått, fant bare bilde av svart og beige. Det var egentlig den beige jeg ville ha, men de hadde bare i grått:


Og et nydelig tåkerosa skjørt:


Horer.

Jeg hører det ordet daglig. "Hore", "Hun er hore", "Din jævla hore"... Alle jenter er tydeligvis horer nå for tiden. Gir man klem til en gutt er man hore, kysser man en gutt er man hvertfall hore, hvis man til og med LIGGER med en gutt så er man en så jævlig billig hore at ingen vil snakke med deg mer. Vet dere som bruker det ordet hele tiden egentlig hva det betyr?
Jeg har hørt mange, mange ganger at jenter har blitt kalt hore ferdig hun har kyssa en gutt like etter at det ble slutt med en annen.

HALLO???????????? En hore, også kalt prostituert, er en som får betalt for sex. Betyr det at alle jenter er horer? Det finnes mannlige prostituerte også, men jeg hører aldri gutter som blir kalt det.

Jeg blir så rasende hver gang jeg hører noen bli kalt hore, noe som er mange ganger om dagen. Og om man så tar imot penger e. l. for sex, trenger alle å kommentere det? Man vet vel sånt selv, andre trenger ikke å fortelle en at en tar imot penger for sex?
 Det er som da jeg gikk på ungdomsskolen, jeg visste VELDIG godt at jeg kledde meg som en emo, men alle skulle fortelle meg det hele tiden. "Emo", "emo-fitte", "jævla emo" hørte jeg hvert friminutt. (Forresten, en liten hilsen til den drita kjerringa jeg gikk forbi i Karl Johansgate, hvis hun leser dette: Hvis du mente å såre meg med å kalle meg " Jævla hore-bavian-emo, så tok du jævlig feil. Jeg og venninna mi fikk oss bare en jævlig god latter.)  
Kan ikke folk la andre være i fred??

Jeg er bare så drittlei av at alle skal rakke ned på jenter. Som jeg leste i et blad en gang:

 - Ei jente skal se fantastisk ut,
     men helst ikke så pen at alle ser.

   - Ei jente skal være rolig og snill, men
     likevel utadvendt og omgjengelig.

   - Hun skal være intelligent, men
     ikke smartere enn oss selv.

   - Hun skal være erfaren i senga, men
     ikke ha hatt for mange sexpartnere.

   - Hun skal ha en god utdannelse og bra
     jobb,  men ikke bedre enn oss.

   - Hun skal være anstendig og sexy på en gang.

HVORDAN I HELVETE ER DET MULIG?? Alle krever så jævla mye av jenter, men det er ingen som er perfekte. Noe jeg også hater er " Det svake kjønn", det er faen meg ikke kvinner som er det! 

Outfit - January 26thJeg ønsker meg:

Outfit - January 25thOutfit - January 24thKoselig helg!

Hadde en kjempekoselig helg hos Tommy<3 Som vanlig...
Jeg er skikkelig stolt av meg selv! Har nesten ikke spist godteri i helgen! Vanligvis spiser jeg godteri til frokost, lunch og kveldsmat i helgene. middagen er enten boksmat, Fjordland eller tomatsuppe, men denne helgen har vi spist:

Lasagne med MASSE salat:

Og kylling med MASSE salat og agurk:

Og i stedet for potetgull har jeg spist epler.

Jeg fikk forresten to poser med klær av bestemor i går! =D Tusen takk, bestemor!! Skal ta bilde av det senere, hvis jeg gidder og får tid.


Nyyydelig vær:
 

Lasagne med kjæresten min!&lt;3

14.55 er det endelig helg!
Da skal jeg først på senteret å se etter nagler til å sy på på shortsen min, deretter skal jeg til Tommy å spise lasagne. Vi kommer sikkert til å se på en fin film også =D
Er skikkelig stolt av meg selv, jeg dro på skolen i dag til tross for sinnsyke mensensmerter!! Jeg har blitt nøørd !! Men jeg liker det. Nå har alle de andre begynt å pakke sammen, så da får vel jeg begynne også.

God helg, alle sammen!!

"Det største i verden" og ny frisyre!

I norsken har vi sett en norsk film som heter "Det største i verden", og i dag måtte vi skrive en tekst med samme tittel. Vi kunne bruke hvlken sjanger vi ville, og kunne bestemme hva vi ville skrive om. Jeg valgte å skrive dagbok om kjærlighet. Inne i hodet mitt hørtes det så bra ut, så romantisk, men da jeg skrev det ned ble det bare klissete. BLÆÆH!!

Hvorfor høres alt så mye bedre ut inne i hodet?


Jeg begynner å bli veldig lei av midtskillen min nå, så i dag bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. En sidecut-inspirert frisyre. Ble ganske fornøyd, jeg!what if god was one of us? just a slob like one of us?

 

Da har jeg endelig kommet inn på vokal på Nannestad Kulturskole!
Hadde min første sangtime i dag, etter å ha stått på venteliste i ett og et halvt år.Jeg var kjempenervøs, men det var kjempegøy og jeg gleder meg til neste time. Har villet lære å synge siden jeg var liten.

Til neste gang har jeg som lekse å øve masse på Joan Osbourne's "One of us". En av de beste sangene som noen gang har blitt skrevet.


Jeg har også skjerpet meg på skolen.
Jeg skal ha så lite fravær som mulig dette halvåret her, og jeg skal få bedre karakterer. Særlig i gym! Det høres ikke så veldig stort ut, men jeg har hatt gym to uker på rad nå. For meg så er det bare heeelt... ja, jeg vet ikke hva.
Etter ungdomsskolen har jeg fått skikkelig angst når det gjelder gym, det har blitt mye bedre nå, men ballspill klarer jeg bare ikke. Tror det kommer til å ta mange år før jeg klarer å spille fotball eller basket igjen.


Ja, btw, har kjøpt stativ til kameraet mitt, så da blir det kanskje outfits =P


Ny veske:

 

Og skoene mine har endelig kommet:

blahblahblah

hits