februar 2011

Mine Drømmers Land

Sitter på skolen og lengter hjem etter boka mi!  "Mine Drømmers Land".
Jeg har såvidt begynt på den, men jeg kan nesten ikke vente etter å få lese mer! Den virker kjempebra! Anbefaler den (hvertfall begynnelsen) på det sterkeste!  

Jeg er snart ferdig med "Sagaen om Isfolket" av Margit Sandemo. En kjempebra serie. Liker du kjærlighet, overnatulige hendelser og drama, er denne serien perfekt for deg!!!

Som du sikkert har skjønt, så elsker jeg å lese! Jeg lever meg virkelig inn i bøkene. De kan få meg til å le og gråte, bli sjalu og fortvilet, de kan gjøre meg i godt humør. Jeg savner personene når jeg har lest ferdig.

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt lyst på mitt eget bibliotek. Ideen fikk jeg fra Skjønnheten og Udyret. Hehe, så da vet dere det. *HINTHINT*

Har dere noen bøker å anbefale meg? Må inneholde: kjærlighet, spenning og helst overnaturlige ting!

Minner forresten om spørsmålsrunden. SPØR I VEI!!

Bildet er lånt fra http://www.artsjournal.com/bookdaddy/2008/07/

Spørsmålsrunde!

Jeg har ikke blogget på noen dager, siden jeg har vært syk. Være borte fra bloggen er som å være borte fra skolen: vanskelig å begynne igjen!! Så jeg tenkte at jeg kunne ta en spørsmålsrunde, enkelt å greit. Spør i vei, men kommer IKKE til å svare på tull (med tull mener jeg useriøse- og for personlige spørsmål og lignende)...

Sendte forresten inn søknad på en stilling i går, blir spennende å se om jeg får den. Kan trenge litt pæ'æng =D

Tar med en sang jeg har fått dilla på. Jeg elsker Kerli! Hun er rååå! Bloggen min er oppkalt etter sangen hennes, Tea Party.

Kerli - Army of love:

hits