mai 2011

Michael Kors

I går fikk jeg lønning, hihi min aller første lønning. Det var litt spesielt. Anyway, jeg har gått rundt og vært blakk veeeeldig lenge nå, så det var ganske deilig med penger! Jeg føler meg så stuck når jeg ikke har penger.. Du skjønner hva jeg mener, ikke sant? Særlig når jeg gikk tom for penger på telefonen i helga i tillegg.......

Hvor var jeg..? Jo, igår fikk jeg lønning. Og penger av farfar. Det resulterte i shopping.........
Jeg er KJEMPEFORNØYD med det jeg har kjøpt, da, men jeg kunne jo ha ventet et lite døgn med å bruke to tredjedeler av pengene.

Jeg kjøpte:

- Cape med leopardprint fra H&M Divided

- Øyeskygger fra IsaDora

- Rouge fra H&M

- Renseting til ansiktet (husker ikke hva den heter eller hvilket merke)

og sist men slett ikke minst:

Et par Michael Kors-sko. De er bare så nydelige!!
Men det er en liten feil på den ene skoen, så jeg skal bytte etterpå. Kan ikke vente med å bruke dem!!

 Skal ta egne bilder av tingene og legge det ut etterpå eller i morgen. Dette bildet er hentet fra Polyvore:

I'm back! Oppdatering om det som har skjedd siden februar!

Nå er jeg tilbake igjen! Har hatt lyst til å begynne å blogge igjen hele tiden, men har aldri fått tid!
Mye skole, nettopp fått meg jobb, lesing, sangtimer og så klart Tommy!  Men nå er det snart sommerferie, og da har jeg planlagt å blogge masse!! SÅ FØLG MED!!

Jeg kan jo ta litt om hva som har skjedd siden sist:

TOMMY: Jeg og Tommy har forlovet oss! <3  Ringen er såå fin!! Skal legge ut bilde av den en gang =D Vi har snart vært sammen i et år. Hihi<3<3<3

MOTE: Jeg har alltid vært opptatt av klær og sånn, men nå har det virkelig skjedd ting! Det går ikke en dag uten at jeg tenker på klær, sko, mote, merker, vesker, smykker og alt det der!! Jeg har også funnet en spennende skole i Oslo ( Imageakademiet) og det ene studiet som de har der (Motekonsulent)  virker kjempespennende. Jeg og to andre jenter i klassen dro dit og besøkte dem, vi spurte og gravde og så oss litt rundt. Jeg fikk lyst til å begynne der med én gang, jeg! Noen bilder fra Oslo-turen:

 

JOBB: Og så jeg meg da jobb tilslutt, da. Ikke akkurat drømmejobben, men jeg tror det er skikkelig bra og ha som sin første jobb, med tanke på erfaringer. Jeg lærer jo mye om kundeservice og resepsjonsarbeid.

SANGTIMENE: Sangtimene har hjulpet meg masse! Jeg har MYE igjen å lære, men jeg er på god vei. selvtilliten min er også mye bedre når det gjelder sang og musikk. TAKK ELLINOR!!!

SKOLEN: I høst og i vinter var jeg ganske sløv når det gjaldt skolen. Hvis jeg var trøtt på morgenen, tenkte jeg: jaja, gjør ikke noe om jeg kommer en time for sent, natta! Og da jeg først kom meg på skolen så tenkte jeg: Uff, orker ikke å være her i hele dag.. Ingen merker noe om jeg stikker to timer før.
Men nå har jeg fått motivasjonen tilbake, bare så synd at jeg ikke fikk den før! Nå er det bare så vidt en måned igjen=P  Noen bilder fra diverse skoleprosjekter:

Hårdesign: Madeleine krøllet og satt opp håret mitt

Sminkedag: Marion sminket meg


Hår- og sminkedag: Eilen fikset håret mitt og Irene sminket meg:
 

hits