juni 2012

HOT or NOT?

SIDECUT!

Hva mener du? Hot or not?


Jeg synes det kan være dritkult! Har vurdert det ganske mange ganger, men kommer alltid frem til at jeg ikke tør. Tenk om det blir helt grusomt? Og hvordan i helvete kommer det til å se ut når jeg bestemmer meg for å ikke ha det lenger? Tror ikke det kommer til å se bra ut når håret på den ene siden rekker til halsen mens resten går helt ned til brystet...

New shoesFerie

Da er det endelig sommerferie, da!
Jeg har ikke gjort stort annet enn å sove siden skoleslutt. De blålilla ringene rundt øynene mine begynner sakte, men sikkert å forsvinne. ENDELIG!! Det er rart å ha ferie. Jeg føler jeg skulle ha gjort masse, går rundt og stresser og har dårlig samvittighet, helt til jeg kommer på at jeg IKKE HAR LEKSER!!! Rart, ikke sant?

Jeg fikk karakterkortet mitt i dag.. Karakterene visste jeg jo allerede, men ikke fraværet. Det var heldigvis bare 19 dager (ja, jeg vet det er mye, men jeg har hatt over 30 dager.. Føøør, altså). Det var en lettelse! 

Det var et eller annet jeg skulle skrive om, men det har jeg heeeelt glemt nå..

See ya... Zzzzzznork...

New in! (From Copenhagen)Yndlingsplagget mitt for øyeblikket! Fra TOPSHOP, kostet nesten 300 danske (279 DKK eller 289 DKK elrno..) Jeg kjøpte en topp til, på H&M, med Mötley Crüe på :P Har ikke noe bilde av den.. Jeg ble så skuffet da jeg la inn bildene fra turen på PCen og så at 90% av dem er driiiitdårlige og helt ubrukelige :( Håper Silje kan sende meg noen bilder snart! *HINTHINT*

Jeg kom opp i eksamen, muntlig.. Samfunnsfag.. Uff. REDD MEG EN ELLER ANNEN! Jeg er så sliten i hodet, og øynene, og jeg synes så forferdelig synd på meg selv! Jeg vil ut i det fine været, leve livet, ha det gøy... Men nei. Jeg er stuck med "Hvilke sosiale forskjeller er det mellom kvinner og menn, og hva kommer disse av?"
Jeg fikk forresten 6 på kortet i norsk skriftlig, da, så dagen min har ikke vært helt på bånn allikevel :)Home sweet home!

Borte bra, men hjemme best! Dansketuren var kjempekoselig :) Trikset mitt funker alltid: FORVENT DET VERSTE, for da blir du aldri skuffet! Trodde jeg tok flere bilder, men men.. Orker ikke å legge ut nå, skal prøve i morgen :DOut of town.

Jaah, da er det mindre enn et døgn til jeg reiser til København. Fy f@en, som jeg gruer meg! (jeg hadde til og med mareritt i natt om at jeg ble sendt til konsentrasjonsleir i Tyskland! Den nazi-dama som kom for å hente meg lignet mistenkelig mye på kontaktlæreren min!) Jeg er en pessimist, alltid vært og kommer mest sannsynlig til å alltid være det. Meeen, en pessimist er en optimist med erfaringer!!

Saken er den at jeg legger igjen PCen hjemme (hvordan skal jeg klare meg??), så det blir nok ingen innlegg før torsdag. Jeg har lagt kameraet til lading, så forhåpentligvis har jeg noen bilder å vise frem  når jeg er hjemme igjen (:

Adios, amigos!

Cinema

Elsklingen min har bursdag i morgen, noe vi feiret med kino igår! Vi så Snow White and the Huntsman. Den var kul! Gleder meg til å ha den i DVD-hylla! Men jeg er litt enig med VG, den manglet liksom litt passion... Sånn ellers, så gru-gleder jeg meg til Købehavn-turen.. Jeg virkelig hater klasseturer! Jeg får bare bite tennene sammen og håpe at det blir morsomt! Jeg må innrømme at jeg gleder meg også, da! :)

Bed of roses

"... as i dream about movies

they won't make of me when I'm dead."

.

København. Tips?

Jeg reiser på klassetur til København om en uke. Det blir kjempemorsomt!
Jeg har bare vært i København én gang, og da var jeg rundt ti... Så jeg husker så å si ingenting (unntatt Tivoli, da)

Det er satt av tid til shopping på programmet, men det hadde jo vært greit å vite om noen butikker og spisesteder så vi slipper å kaste bort tid på å lete!

Vet du om noen bra klesbutikker/bokhandlere/kafeer? I såfall, LET ME KNOW!


Bildet er fra WIKIPEDIA

HOT or NOT?

                    KRISTEN STEWART!

                    Min mening: HOOOOOT!10-åringer med pushup-BH..?

Jeg har to søstre på 8 og 10 år, som tilsammen har en jævla stor vennegjeng (som medfører mye bråk og støy for en stakkars, sliten storesøster). Det som forundrer meg veldig er at jentene på 9-11 år bruker BH, og flere bruker har innlegg i dem!? Noen av dem trenger en liten BH eller topp, med push up? Det er vel litt drøyt? Jeg ser også mange små jenter med mascara og foundation (og det til hverdags!).
Hva skjer med verden, egentlig?
Hvorfor kan ikke barn bare være barn? Vi fyllte jo BH (som vi "lånte" fra mødrene våre) med sokker og diverse andre ting, og vi sminket oss som klovner vi også som barn, men vi gikk ikke sånn hverdag! Vi gjorde det fordi det var gøy, ikke for å bli sexy...

Hvorfor har det egentlig forandret seg? Er det foreldrene sin feil? Er det kjendiser/massemedia? Hva er det som gjør at barn ikke lenger vil være barn, men heller vil være voksne i ført undertøy og masse sminke?


Bildet er hentet HERFRA

Starbucks og Peppes med Chanel igår!

Jeg og Chanel tok en kaffe og en såå søt cupcakes på Starbucks i går. Det var kjempekoselig! Vi hadde ikke sett hverandre på 7-8 måneder (!). Har ikke følt meg så jentete på lenge xD Vi tok turen til Jessheim også, hvor vi prøvde Peppes' "Husets hvitvin". Det smakte dritt. Jeg er så glad for at jeg bestilte nachos i tillegg!

Etter snart et år på Lørenskog VGS og med en reisevei på mellom 3 timer og 3 timer & 30min hver dag, er mitt sosiale liv gått strake veien til helvete! Det er så deilig å begynne å komme seg ut igjen nå som året snart er slutt!!hits