juli 2011

Inspiration


Jeg fant noen inspirerende bilder av Clemence Poesy på Polyvore, som jeg fikk lyst til å dele med mine søte lesere.

Ellers skjer det ikke mye her om dagen, er for det meste hjemme. Jobber en gang i blant. Tommy kommer hver dag, så er vi enten her eller hos han, eller finner på noe annet. Jeg leser selvfølgelig så ofte jeg kan, noe som er noen timer hver dag/kveld/natt.

Jeg bare elsker bøker, ikke bare det å lese dem, men selve bøkene. Jeg elsker å beundre nye bøker som jeg nettopp har kjøpt. Jeg elsker å sette dem inn i bokhylla da jeg har lest dem ut. Det å finne en plass til dem i hylla, og stå og beundre den nye ( og de andre bøkene) etter å ha satt den i bokhylla. Tror jeg avslutter avsnittet om bøker her, hvis ikke kan det hende jeg ikke blir ferdig med det.

Hva synes du om bøker/lesing?

God natt!


The Week's Wishlist
The Tourist - Inspiration

The week's wishlist: Black and silver

I dag skal jeg dra og bytte den ene lampen jeg kjøpte Jeg skulle tilå  henge den opp i går, da jeg så at skjermen var klemt inn på den ene siden. Såå, Bohus, here I come!
The week's wishlist:

Jeg var i en kjempekoselig bursdag i går. Sønnen til kusina mi ble to år. Han er så søt! Glemte selvfølgelig kamera.. Skjønner ikke hva som har skjedd, før hadde jeg jo med kameraet bare jeg skulle i butikken =P

Jaja, her er ukens ønskeliste (har funnet ut at jeg må bli multimilliardær hvis jeg skal kjøpe alt jeg ønsker meg):

You said forever.. and ever..hits