juli 2012

New in from Berlin!Jeg angrer virkelig på at jeg ikke kjøpte meg mer på turen!! Hva i helvete tenkte jeg på...?! Jeg var i Berlin, været var fint (litt FOR fint...), jeg hadde med meg masse penger, og det eneste jeg tenkte på var å spare penger til mat og taxi (til flyplassen....)!!!! Håper virkelig ikke at jeg gjør samme feilen igjen!

Jeg har fått helt dilla på Somebody That I Used To Know... Så typisk meg! Hater en sang så syyyykt, og får dilla på den noen uker etter.... LOL

Tenk at jeg var en hel uke i Berlin og ikke kjøpte mer enn dette! Må ha vært varmen som fucka til hjernen min.. Den ene dagen var det så varmt at jeg begynte å glemme ting.  F. eks, jeg tok meg en røyk og fem min etter at jeg stumpa røyken måtte jeg spørre en på kurset om jeg faktisk hadde røyka eller ikke. Jeg husket det ikke i det hele tatt! Jeg visste at jeg hadde tenkt til det, men om jeg gjorde det visste jeg ikke.. Og jeg kan fortsatt ikke huske det xD Hjemme igjen!

Kom hjem litt over 14.00 i går! Det var så deilig :) Jeg er helt utkjørt!! Det var over 30 grader hver eneste dag, og like varmt på hotellrommet! Om natta sank temperaturen på rommet til ca 26 grader, men det var fortsatt aaaltfor varmt! Kurset var morsomt, da (selvom jeg ikke lærte noe nytt.. Alt vi gjorde har jeg gjort mange ganger før..)! Savner folkene allerede. Jeg savner egentlig også å snakke engelsk xD Jeg kjøpte meg ikke så veldig mye, for jeg var livredd for å gå tom for penger, men jeg fikk da kjøpt meg noe. Det kuleste var den nye sparebøssa mi. Den er bare driiitkul! Take a look:

                                        


Berlin, here I come!

Drar hjemmefra om ca kvarter, så får vi goood tid på Gardermoen! Har egentlig ikke noe å skrive nå, så take care! Skal prøve å blogge i Berlin :) (Haha, dette må være verdens korteste innlegg :P)

...........

Vi drar om ca ett og et halvt døgn. Jeg gleder meg, men jeg jeg gruer meg syykt! Denne gangen har jeg ikke mamma, pappa eller en lærer som passer på meg og har kontroll på alt. Huff.. Jeg er et nervevrak... Jeg har begynt å pakke litt, jeg håper jeg ikke glemmer noe! Eller finner ut at jeg ikke får brukt noe av det jeg pakker ned; at jeg tar med for lite klær, for varme klær eller for tynne klær. Jeg er også livredd for å ikke ha nok penger til mat! Tenk om vi må sulte de siste dagene? 

Finner ikke noe bilde å legge ut. Har ikke mer å skrive (ville bare fortelle verden at jeg er livredd for at turen skal gå til helvete). Har ikke ro i kroppen til å bli sittende her lenger...... Aufwiedersehen!!

Hot or Not?

På lørdag var jeg i Oslo med mamsen! Det var kjempekoselig! Fikk hilst på familien, gått litt rundt og fikk vist mamma alt det nye som er i Oslo (siden hun flyttet fra Oslo tidlig på '90-tallet har hun ikke vært særlig mye i byen..). Og eller har jeg bare vært syykelig daff... Jeg sover sånn ti-tolv timer om natta, men sovner allikevel på sofaen om ettermiddagen. Flaut.

Sanger, skuespiller, filmprodusent, modell og sexsymbol: Marilyn Monroe! Hot or Not?
Svar på spørsmålsrunden!

- Favorittfilm?

Hvordan kan jeg velge? Elsker så sykt mange! :P

- Favorittserie?

The Tudors

- Favoritt sminkemerke, og produkt?

Ehm.. Akkurat nå er det vel øyenskyggen min fra IsaDora og den nye leppestiften min fra Lancôme <3 Har alltid vært glad i Dior-sminke, da, men det er så dyrt =/


- Favoritthobby?

SYNGE!!!

- Favorittblogg?

Eh, har ingen akkurat nå, men er på utkikk etter kule blogger :D

- Er du en Beliver?

Hvis du mener Bieber-fan, så nei. Har ikke noe i mot han, men musikken hans er liksom ikke helt min type..

- Hva slags klesstil inspirerer deg mest?

Rooooock!! Mørke, slitte, rocka klær med nagler! 

- Har du noen formeninger om folk som skader seg selv?

Jeg synes synd på folk som skader seg selv, uansett grunn så har de det ikke bra med seg selv. Jeg har selv drevet med selvskading, så jeg vet hvordan det er å være så langt nede, og jeg oppfordrer ALLE som sliter til å oppsøke hjelp! Hos en venn, voksen, lege eller psykolog, hvem som helst!

- Hva interesserer deg mest?

Øh.. Sang, historie, klær.. Noe i den duren :P

- Nevn tre ting du elsker ved deg selv og tre ting du hater ved deg selv.

Utseende eller personlighet ? Jeg er misfornøyd med nesa mi, at jeg tror jeg er dårligere enn alle andre og ryggen min (som er skjev). Jeg er fornøyd med øynene mine (hvis vi ser bort ifra at jeg skjeler), at jeg tar tak i ting og får ting gjort, og hårfargen min! :)

Hva liker du best med å blogge? :)

At jeg kan uttrykke meningene mine på en annen/bedre måte en man får gjort ellers. Hvis du skjønner hva jeg mener? Det er lettere å ta opp ting jeg vil snakke om på bloggen, enn å huke tak i en random fyr og begynne å snakke om f.eks. dagens kroppsfiksering. Og selvsagt, den lille berømmelsen :P

- Hvor mange festivaler har du vært på?

Har vel ikke vært på noen, tror jeg xP

- Hva er dine tanker om hipstere?

Hva er egentlig hipstere???

- Favoritt farge?

Svart, men det vel ikke egentlig en farge.. Såeh blå?

- Hvor får du inspirasjon ifra?

Everywhere! Fra antrekkene til folk på gata, kjendiser, blogger, blader, musikkvideoer, butikker.. Weheartit.com har jo også masse inspirasjon, da!

Sett fra Polyvore - Spørsmålsrunde!

Minner om at jeg fortsatt har spørsmålsrunde! Jeg vet at dere er her inne, så de tre spørsmålene jeg har fått er liksom litt lite,  i forhold til antall lesere...
Teen Riot

 


ISABEL BENENATO sheer top, 1.570 NOK / H&M low rise jeans, 235 NOK / Jeffrey Campbell high heels, 1.395 NOK / Sheer scarve, 120 NOK

Spørsmålsrunde!

Spør i vei! 

Jeg har satt på New York Minute hver natt i mange dager for å ha noe å sovne til, i tillegg har jeg gitt bort fire Mary-Kate & Ashley Olsen-filmer til søstrene mine, så Olsen-søstrene er liksom overalt om dagen xD

Anbefaling av rettetang!

Jeg kjøpte denne i tiendeklasse (den forrige daua dagen før vi skulle ta klassebilde, KRISE), og den kostet med 1500 kr av konfirmasjonspengene, men den var virkelig vært det!! Nå, over tre år senere er den fortsatt kjempebra! Jeg elsker den <3 Den blir varm med én gang, lugger ikke, og siden den er så smal brenner jeg meg veeeldig sjelden :) Anbefaler den på det sterkeste!

CHI Volumizer Iron:Bruker du rettetang? I såfall, hvilket merke? Fornøyd/ufornøyd med den?

On my wishlist:

"Influence" av  Mary-Kate og Ashley Olsen
Bildene fra photoshooten!

Take a look. Hva syns du?
"Fuck the system" - Bilde fra photoshooten!

Her er ett av bildene fra shooten i går!
Tenkte jeg skulle legge ut flere senere i dag :P

Can't sleep - Pics from weheartit

Jeg fikk ikke sove, så jeg sto opp og lagde meg mat. Noen gang smakt krydderbrød? Noe av det herligste i verden!! Krydderbrød med smør (jada, de fleste tar vel smør som en selvfølge, men dett gjør ikke JEG!) og ost er himmelsk....

Vel, uansett.. Jeg fant noen kule bilder på weheartit mens jeg spiste:
Tips til nettbutikk?

Vet du om en nettbutikk som selger litt rocka klær/smykker/sko? Har endelig fått det nye kortet mitt og kan endelig bestille på nettet! Jippi! Meeeen, så er det det at jeg finner liksom ikke klær jeg har lyst på.. Fant to-tre topper på nelly som var helt greie, men that's it.. 

Så hvis du vet om noe så spytt ut!

 

Taylor Momsen - Gotta love her style!


Photoshoot på mandag :)

I dag har jeg vært på Jessheim med Chanel :) Det var skikkelig koselig! Fikk ikke vært der så lenge, for det dustete senteret stengte kl 18! Trodde det stengte 19, jeg (gjorde det ikke det før?)... Anyway, vi spiste på Burger King, og tok en Breezer på "Haven" etter en runde på senteret :) 

På mandag skal vi ha photoshoot! Can't wait :) Håper vi får tatt masse kule bilder :P

Gamle bilder som har blitt piffet opp litt :D


Røyking - Hot or not?

IKKE MISFORSTÅ DETTE INNLEGGET!! JEG OPPFORDRER IKKE TIL RØYKING!! 

Røyking er usunt, skadelig, lukter vondt, gir gule tenner, gul hud osv.. I know.. Det er også jæævlig dyrt! Men drit i det akkurat nå..: 

Jeg har alltid syntes at røyking ser kult ut. Don't know why. Har ikke peiling på hvorfor. Men det er sant. Når jeg ser noen røyke, er det som å se en person med kjempefin veske eller skikkelig tøff hårfrisyre. 

Hva synes du? Er det jeg som er jævlig spesiell, eller er det flere der ute som synes røyking ser tøft ut?

Daddy, I want this!

Daddy, I want this!!

 


Wildfox Couture sequin sweater, 1.095 NOK / High waisted shorts, 270 NOK / Michael Kors leather wrap bracelet, 570 NOK / Wildfox Couture babydoll tank

Berlin

Nå er det ikke lenge til jeg og Tommy drar til Berlin. Det begynner å gå opp for meg at jeg må snakke engelsk i en hel jævla uke. Hvordan skal jeg klare meg? Jeg har et skikkelig dårlig ordforråd, og de få gangene jeg snakker engelsk så forklarer jeg turister på Gardermoen hvordan de kommer seg til Oslo. Å si hvilken stasjon man skal gå av på hjelper ikke på et illustrasjonskurs!! 

Vi har heldigvis booket hotell, og jeg har fått opp låsen på kofferten, og nytt bankkort kommer forhåpentligvisi posten i løpet av uken, men jeg kan ikke si at jeg er hundre prosent klar for dette! Hadde det bare vært ferie, så hadde det vært greit, men jeg skal gå på skole i en uke i Tyskland! Det er skummelt!!

Sånn her er det jeg føler meg nå:
hits