august 2011

Björn Axén

Jeg kjøpte meg en Björn Axén-hårkur i dag. Jeg har hørt mye bra om merket, så jeg håper at den er bra!
Nå har jeg kjøpt skoleutstyr til tilsammen ca 1200kr. Såå: ADVARSEL! Design og tekstil er en dyr linje!

Bruker du noen Björn Axén-produkter? I såfall, er du fornøyd / ikke fornøyd?Hot or not?

Indiander/Azteker-inspirerte mønstre!

Det er kult hvis det bare er én liten detalj, men et helt antrekk med slike mønstre hadde gjort meg svimmel. Hva synes du?

 

                

 

 

 

[Proenza Schouler]

 

The Week's Wishlist

Ganske sen wishlist idag, men jeg har bare ikke hatt tid før nå! Det merkes at det ikke er ferie lenger!!
Ha en kjempefin kveld videre, søte dere!Fotoshoot!

Her kommer noen bilder fra fotoshooten jeg og bestejenta mi hadde forrige helg!


Jeg var på skolen til kvart på tolv i går! Vi hadde overnatting på skolen, men jeg ble hentet på kvelden. Det var kjempekoselig, men jeg er glad jeg ikke sov der. Jeg kjenner jo ingen i klassen fra før, så jeg turte ikke å sove der så tidlig i skoleåret. Jeg føler at jeg vil bli mer kjent med dem først. Liker ikke å sove borte heller...
Vi (klassen) var en tur på Stoff og Stil i går også. De hadde SÅ MYE FINT DER!! Jeg handlet meg veldig blakk =/ 
Jeg fikk lyst til å lage så mye, når jeg så alt det fine der!!

Foto: Cara Delevingne

Jeg er dødelig sliten etter en lang dag! Jeg merker VELDIG godt at jeg ikke er vant til å sta opp FØR seks om morgenen.
Jeg hadde sesongens første sangtime idag! Har gledet meg hele sommerferien! Jeg ble ganske lei meg da jeg hørte jeg hadde fått ny sanglærer, men hun virket kjempesnill =D Men jeg kommer allikevel til å savne Ellinor..

Jeg har egentlig skole til klokken 16.35 imorgen (det er faen ikke til å tro at man skal være på skolen fra 08.30 til 16.35!!), men da kommer jeg meg ikke hjem. Busskortet går ut klokken 18.00, og bussen min fra Gardermoen går 18.04. Så jeg må gå klokken fire for å rekke det. Jeg håper ikke det blir noen problemer med det, og stakkars den som prøver å gi meg fravær!!
Jeg legger ut et bilde av Cara Delevingne, både fordi et blogginnlegg uten bilde er noe av det kjedeligste som finnes (hvis ikke det står om noe skikkelig spennende) og fordi jeg synes bildet er dritkult. Det er liksom litt sånn jeg føler meg nå....

The week's wishlistUtvikling!

Ikke misforstå meg nå, dette er min blogg og jeg skriver hva jeg vil.
Jeg bare lurte på om dere har noen tips til meg hva jeg kan bli bedre på? Jeg har skjerpet meg litt når det gjelder å svare på kommentarer, håper bare jeg klarer å holde på det!
Jeg vil at bloggen min skal bli så bra som mulig, selvom den aldri kommer til å bli det. For jeg vil alltid prøve å gjøre den bedre.
Jeg vil at bloggen min skal handle hovedsakelig om mote, men også ha innslag av andre ting jeg interesserer meg for, og litt om dagliglivet mitt.
Noen råd om hvordan jeg kan få til det på best mulig måte?
Jeg kommer ikke til å forandre bloggen min fordi andre vil det, jeg vil bare vite hva jeg kan gjøre bedre. Skjønner?

Jo, også var det det med kommentarer.. Jeg elsker kommentarer, men vil ikke ha 20 kommentarer på ett innlegg bare for å føle meg populær eller for at andre skal tro at jeg er det. Jeg vil ha kommentarer fordi da vet jeg at det jeg vil si/vise har nådd ut til noen. Jeg vil bli hørt. Så når noen kommenterer det jeg har skrevet eller lagt ut, så vet jeg at noen har hørt meg! Herlig følelse, ikke sant?Cara Delevingne

Hun er kjempepen og flink modell!
Jeg har vært fan av henne en stund =P Hva synes du om den unge, britiske modellen?
H&M Høstkolleksjon

Lang reisevei !

Ja, da er det snart skole!

Jeg har ganske mye å ordne opp i idag, bl. a. finne ut hvordan jeg kommer meg hjem på onsdager. For da slutter vi 16.35, som betyr at jeg er på Gardermoen kl. 17.59. Og såå har vi da reisekortet som går ut kl. 18.00, så jeg kommer meg ikke på bussen som går fra Gardermoen og hjem til meg. GREAT =P

Slenger med et bilde av Riley Keough. Jeg elsker denne frisyren:
Inspirasjon: Claudia

Claudia Alette Bull fra TopModel

HOT or NOT?

Poncho !
Ponchoen er et iindiansk klesplagg, og er skikkelig "in" nå.

Jeg synes ponchoer er kule, jeg! Hva synes du?

 

 

 

 

 

 

 

[Ponchoen min fra H&M]

Nytt design og Bokkilden!
Jeg ble litt lei av designet mitt, så jeg gjorde det om litt. Jeg kommer sikkert til å gjøre mer, men forløpig får det holde med ny bakgrunn. Jeg syntes den bare var helt herlig, jeg! Er du enig?

 

bokkildenkonk

The Week's Wishlist
Høstens "must have"

Høst = regn! Derfor er paraply et virkelig must om høsten.
Jeg har veldig lyst på denne her (bildet under). Den er jo bare helt skjønn!! Den var ikke så veldig dyr heller, bare 199kr. Nice nice nice.

Paraply fra carolinesbutikk.no

 

Less is more.

Helje Hamre AW2011

N-Y-D-E-L-I-G!


Foto: Steven Stieng

It's hidden in the scars.

yeah i'll tell you all my secrets. all the ones i've kept inside.
and i'll give you all the reasons that you faded from my life..

HOT or NOT?

Keira Knightley!
Yndlingsskuespilleren min. Hun er kjempepen! Definately HOT!

Hva er DIN mening?

Leila Hafzi AW2011


Foto: Steven Stieng

Ballade pour Adeline

 

Finnes det nydeligere melodier enn denne?

 

 

Poncho

Denne nydelige ponchoen blir snart å se i klesskapet mitt! Jeg gleder meg til å bruke den sammen med olabukse, singlet, svarte, høye sko og fin veske!

 

Poncho fra H&M, 199 kr

Behind the maskNydelig ring og maske fra Erickson Beamon.
Jeg har alltid hatt lyst til å både dra på og å holde et maskeradeball. Et ordentlig et. Med stil og eleganse, ikke en trashy fyllefest der folk går med billige kostymer som ser ut som har blitt kjøpt av en tidligere prostituert..

Jeg ville hatt det ute, tror jeg. I en stor, fin hage med gamle eiketrær og perfekt gressplen. Et laangt bord med fin dekor. Ordentlig og gjennomført rokokko-stil. Det hadde vært topp! Den dagen jeg får/tjener/vinner masse penger skal jeg ha et sånt ball.


Fra filmen "The Duchess"


Mulberry VS Gina Tricot

Jeg kjøpte en veske på Gina Tricot her om dagen, for jeg har ingen passe stor, brun veske. Jeg har sett mange fine, men de jeg har likt best har vært Mulberry-inspirerte (med andre ord: Kopier ). Det er sikkert mange merker som har laget den type vesker, I don't know, men jeg tenker alltid på Mulberry når jeg ser sånne vesker. Og jeg liker ikke å ha kopier! Kall meg gjerne bertete eller fisefin, men det er bare sånn jeg er...

Skal jeg kjøpe meg en Mulberry-veske må jeg spare i ti år. Så jeg får bare innse fakta: Jeg er en vanlig, blakk jente, og ikke en rik kjendis.. Det går jo an å drømme, da =D

 Hva synes DU om merker og kopier? Og hva synes du om de to veskene nedenfor?
(Mulberry til venstre og Gina Tricot [min nye] til høyre)

The week's wishlist


Jeg har nettopp kommet hjem etter en tur til Oslo og kafébesøk på Jessheim.
Jeg og Tommy dro til pappa for å hente madrassen jeg har der, og ta den med hjem. På veien kom jeg på at det ikke går an å rulle sammen en rammemadrass.. Så det ble bare overmadrassen vi tok med. I og med at jeg har en gammel, sliten skumgummi madrass og en smijernsseng hvor man ikke får skrudd fast plankene i bunn, hender det jeg har vondt i både nakke og rygg da jeg våkner. Og jeg er GANSKE LEI!

På hjemveien dro vi innom Jessheim og tok en kaffe på Kaffemakeriet. Jeg elsker den kaféen, og det er synd jeg ikke får gått dit i friminuttene nå når jeg begynner på Lørenskog. Menmen, ny skole = nye muligheter! Jeg håper jeg kommer til å trives, jeg har virkelig lyst til å gjøre noe, stå på og gi alt! Jeg har lyst til å være på skolen hver dag, og gi mitt beste, men det klarer jeg ikke hvis jeg ikke trives. Noen som kjenner seg igjen?

Her er ukens wishlist ( jeg forguder den kjolen! ) :
Brian Atwood


Jeg så nettopp noen nydelige sko fra Brian Atwood på net-a-porter.com. Jeg synes det er kjempefine!! Hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt dem med èn gang! Men men.

Igår dro jeg og Tommy på Jessheim og spiste på Dolly's. Det var kjempekoselig! I dag endte vi opp på Egon. Vi må jo kose oss litt nå før ferien er over! Jeg både gruer og gleder meg til å begynne på skolen igjen.

Gleder/gruer du deg til skolen? Hvorfor?She is a Fashion Icon

Home sweet home.

Vi kom hjem fra campingen i går. Det var litt deilig å komme hjem, men jeg kunne gjerne vært der en uke til.. Det var kjempegodt å komme vekk litt. Bare jeg og Tommy, uten mas fra alt og alle.

Jeg tok ikke så mange bilder, vi gjorde ikke noe spesielt, egentlig, og jeg tok bilder av hver eneste krok av vogna ifjor. Så jeg gadd ikke i år.

Jeg kjøpte mye fint, da! Blant annet dette smykketreet fra Åhléns (kostet ca 229kr,  tror jeg..)

Akkurat som ifjor, var (er) vi syke. Bare at i fjor jeg var det jeg som smittet Tommy, i år fikk jeg igjen.
Har ikke sovet sammenhengende i mer enn ca 5 min i natt. Våknet hele tiden av at jeg lå og hostet, så jeg kommer til å være ganske ødelagt da jeg er ferdig på jobb kl 24 i natt.  Kan ikke akkurat sei jeg gleder meg..

Har du vært på noe ferie i sommer, da?

 

hits