august 2012

Stories from the city!

Stories from the city!

 


River Island gray shirt, 200 NOK / Charcoal shirt, 230 NOK / Black knee length skirt / AllSaints super low rise skinny jeans, 695 NOK / Moda In Pelle pelle moda shoes, 1.100 NOK / Ann Demeulemeester genuine leather handbag, 3.255 NOK / Vintage round sunglasses

Innkjøp!

Norli tjente mye penger på meg i dag! Brukte over 800 kr på skoleutstyr (og fortsatt har jeg ikke fått kjøpt meg kalkis til rundt 1000 kr)! Jeg kjøpte meg et pc-brett (149 kr), som gjør det så mye deiligere å sitte med pcen i sofaen eller i senga, noen mapper, masse småting (mye mer enn det som er med på bildet!), en utrolig søt minnepenn (!!!<3) (249 kr) og nynorsk ordliste/ordbok/kall-det-hva-du-vil.. Bare eeelsker minnepennen og pc-brettet! <3


Inspo

Føler at jeg har solgt livet mitt til skolen :P Gjør vel egentlig mer lekser enn nødvendig, men jeg vet at det kommer prøver, så da er det like greit å begynne å lese, ta notater og pugge med en gang.. Nå er jeg helt utkjørt etter lang skoledag, øvelseskjøring og naturfagspugging.. Natta!

Kule, inspirerende bilder av kule, inspirerende klær, ting og mennesker.. Guuud, som jeg skulle ønske jeg var en rockestjerne som Taylor Momsen, en fascinerende god skuespiller som Heath Ledger eller like beundret av like mange mennesker som Johnny Depp.


Rupert GrintBare elsker det bildet xP

In an other life...

Inspiration!Innkjøp!


Jeans (499,-) og genser (199 ellrno) fra BikBok. Smykke fra Glitter (99kr, tror jeg..)


Bestilt !Da kommer Influence i postkassa i slutten av måneden! Gleder meg :) Bestilte den på Tanum Kostet 155 kr, men med frakt ble det 186 ellerno...

 

Take me home. To the place I beloooooooooong!!!

Beste kvelden jeg har hatt på leeenge! Er støl på steder jeg aaaaldri har vært støl før! Nå gruer jeg meg enda mer til skolen begynner.. Orker ikke å ligge levende begravet under berg av lekser i enda et år!! Nå skal jeg kose meg med potetgull og verdens fineste sjørøver: Captain Jack Sparrooooooow! Natta, hele verden! <3Partyyyyyyyy!

Gleder meg til å se jentene mine ikveld! Girls just wanna have fun :PDe første bildene fra shooten!

Image and video hosting by TinyPic

Ke$ha - TiK ToK

Filmkveld med Chanel :)

Hadde det kjempekoselig i går!! Vi så New York Minute med Ashley og M-K Olsen xP Fikk vel bare med oss rundt halvparten av filmen, for vi skravla hele tiden.. Gleder meg til photoshooten vi skal ha på torsdag! 

Åja.. En liten melding til den/de tullingene som har tatt Sigrid Schjetne: JEG SKAL KLIPPE AV BALLENE DINE (hvis du/dere er mann/menn, da...) MED EN SLØV SAKS! ETTER Å HA RASPA DEM OPP MED ET RIVJERN!!!Filmkveld i morgen!

Filmkveld med Chanel-babe i morgen :D Can't wait! Det største som skjer i livet mitt om dagen er å sjekke VG Nett! Det sier jo litt om hvor mye jeg kjeder meg!!
Vi skal ha photoshoot på torsdag, har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg! 


Fra weheartit.com

Jeg vil lese din blogg!!

Jeg trenger inspirasjon! 

Legg igjen en kommentar, så har jeg noe å gjøre resten av kvelden.. Og hvem vet? Kanskje du får en ny leser!


Bilder fra weheartit.comhits