oktober 2011

The Week's Wishlist!

Ukens ønskeliste er: Å gjøre det bra på intervjuet idag (England-turen), venne meg til den nye vekkerklokka og IKKE forsove meg (!), mer penger og at døgnet blir 4 timer lenger!!! Da hadde jeg blitt glad :)

(Sannheten er at jeg ikke har noe ønskeliste å legge ut. Litt stressa om dagen, så det gikk i glemmeboka)

 

Gårdagens Outfit ( Mia 18 år! )

Søte Mia feiret attenårsdagen sin i går! Det var bare KJEMPEKOSELIG!! Jeg tok ikke så mange bilder selv, men sammen med Chanel og Charlotte sine bilder ble det vel tatt noen (!).

I kveld skal jeg på "Lærerkonsert" i Nannestad Kommunehus hvor blant annet min tidligere og min nåværende sanglærer skal opptre. Gleder meg!
Jeg skal legge ut flere bilder fra festen senere, dere får nøye dere med et outfit-bilde så lenge!

 "WHY SO SERIOUS?"  Jeg ser ikke akkurat fornøyd ut ( ikke våken heller ), men men...

Dagens outfit og kjolen jeg har laget!

Jeg klarte å forsove meg i dag, og var ikke på skolen før rundt kvart på elleve.. flaut!

Jaja, her om dagen måtte jeg bare kjøpe meg en bukse og cardigan. Jeg har vært så begravd i lekser siden fredag, at jeg måtte komme meg ut, se på klær og føle at jeg fortsatt var et levende menneske, ikke bare en leksegjørende robot. Jeg sa meg tilslutt ferdig med treningstøyoppgaven, jeg var helt utslitt.... Forrige uke lagde vi renessansekjole på papirdukker. Jeg ble kjempefornøyd med kjolen min!! :)


Min nye cardigan og bukse. Bildet ble tatt i all hast mens læreren var å kopierte opp noen ark. Høyre armen min ser her dust ut, men men... Begge fra H&M


Kjolen min som jeg ble kjempefornøyd med! Jeg kunne ha gjort hetten litt bedre, da. Den ble for stor også... Uansett så føler jeg meg fornøyd, jeg! :)

The Week's Wishlist. Treningstøykolleksjon. England.

Treningstøykolleksjonen:

Sitter nå hos Tommy og prøver å lage en treningstøykolleksjon. Vi har fått i hjemmeoppgave å lage en treningstøykolleksjon, så jeg må tegne masse treningstøy, velge ut én overdel og én underdel som jeg skal videreutvikle i minst fire trinn. Deretter må jeg tegne plaggene i fire forskjellige farger. HUFF! Treningstøy er jo ikke akkurat helt min stil, så jeg prøver meg på balletkjoler/drakter/skjørt.. Kall det hva du vil.

England:

Skal lage en "brosjyre" om England. Altså, hadde det bare vært London hadde det jo vært greit, men jeg skal skrive om hele jævla England. Har ikke engelsklæreren tenkt over hvor lang tid det kommer til å ta? Det er jo et helt land! Med over tusen års historie!

Wishlisten:

Det er så vidt jeg har rukket å se på klær den siste tiden! 100% av døgnet bruker jeg på skolen. Til og med når jeg sover drømmer jeg om skolearbeid. Det første jeg tenker på når jeg våkner er "hvordan skal jeg sy den?", "hva skal jeg skrive i den oppgaven?", "rekker jeg å bli ferdig med "den" før vi begynner med "det"?". Det er ganske slitsomt, egentlig...Dagens outfit!Topp: GinaTricot - Poncho/cape: KappAhl - Jakke: Mamma sin - Tights: Lindex - Ankelboots: H&M - Skjerf: Strikket selv

Help, please? Leter etter et fint skjerf!


Bilde fra minmote.no

Jeg er på utkikk etter skjerf/sjal om dagen. Har skikkelig lyst på et langt, kult sjal, men finner ingen jeg liker! Jeg vil ha noe lignende den typen på bildet. Laaaangt! Jeg har sett i flere butikker, men jeg finner bare korte sjal, eller trekantede... Såå, jeg bare lurte på om kanskje dere hadde sett noen? Har lyst på i svart/grå eller noe i den duren...

The Week's WishlistTakk!
Dagens outfit - Ny blazer!

Jeg fant en oversized blazer på salg hos H&M igår. Bare 100kr. Så da havnet den i garderoben min! 
[Det tok én og en halv time å laste opp bildet.............]

Modellbyrået.

I høstferien tok jeg en tur innom Karl Johansgate 8, nemlig Heartbreak/Pholk. Et modellbyrå.
Det var den forrige sanglæreren min som anbefalte meg dem, så nå som jeg hadde muligheten, dro jeg!
Jeg tok noen bilder, som finally kom til meg på mail. Den siste uken har jeg sjekket mailen oftere og flere ganger enn alle årene jeg har hatt email tilsammen!

Sååååå eh, nå ser dere meg snart på forsiden av VOGUE (kan jo ihvertfall drømme..) !!Dagens outfit!

Lenge siden jeg har lagt ut outfit nå. Jeg har ikke hatt noen fotograf.........Inspirerende moteikoner: Mary-Kate & Ashley Olsen

The Week's WishlistHøstmoten.


bilde fra panoramio.com

Av alle årstider er høsten den mest inspirerende. Ihvertfall når det kommer til klær og mote. Lag-på-lag. Strikk. Grå- og bruntoner. Skjerf og votter. Fuskepels, Caper. Ponchoer. Roser i kinnene og rufsete hår.  Jeg kan fortsette i en evighet.

Alle årstidene har sine ting, men det er noe forheksende med høsten. Det blir mørkere. Det blir kaldere. Det er tiden for filmkvelder, levende lys, varm drikke, tøfler, pledd og en god bok. Det er den tiden jeg har mest lyst til og jobbe, stå på og gjøre en skikkelig innsats, men også kose meg innendørs i varmen etter en hektisk dag ute i vinden. Det klør i hendene etter å lage noe, det brenner i lommeboka etter å kjøpe alt det fine som er å få tak i, hjernen arbeider konstant med et eller annet kreativt. Litt utmattende noen ganger, men men!

Når det kommer til klær, er det på høsten jeg finner de fleste skattene. Etter alle fargene, de korte shortsene og skjørtene, små toppene og luftige sandalene som omringer meg om sommeren, lengter jeg etter ton-i-ton, lag-på-lag, lange skjørt, ankelboots, strikkagensere og -jakker, skjerf, votter, luer, tykke strømper med fine mønstre, og ikke minst fine, sarte bluser...............  Med andre ord: Typiske MEG-klær!


Noen som har samme syn på høsten som jeg har?

The Week's Wishlist

Skal snart gjøre meg klar til jobb. Må ha litt pææng i kassa =P Det blir deilig med kort vakt, 17-24. Jeg er ganske lei av 14-24-vakter, det er liksom nesten hele dagen!!

Jeg elsker fuskepels! Tror denne er ekte, så jeg hadde ikke kjøpt den (hvis jeg hadde hatt råd), men den var veeldig fin! Jeg har så lyst på en lys fuskepelsjakke. Hah, min største klesdrøm akkurat nå!!

 Regndråper.

Det ble ikke noe kaffe med Irene idag, hun fant ikke månedskortet sitt.. :( Jaja, det kommer flere dager! :D

Slenger ut et bilde jeg tok mens jeg var ordentlig syk (er på bedringens vei nå, men hoster enda og har jævlig vondt i brystet hver gang jeg puster!) :Kaffemakeriet


bildet er lånt fra http://www.albar.no

Da skal jeg snart dra og møte min kjære Irene på Jessheim. Jeg regner med at vi setter oss på Kaffemakeriet, vi gjør som regel alltid det =P For en gangs skyld har jeg husker kamera ( det er til og med ladet! ). *STOLT*

Jeg er ganske fullbooka i ferien har jeg funnet ut: Møte Irene idag, en tur til bestefar i morgen ( han har bursdag på mandag ), jobb på mandag, BUP på tirsdag, dra til pappa på onsdag, en tur til Heartbreak/Pholk på torsdag ( de har noe åpen dag-greier ), og såå skal jeg til Tommy'n min på fredag og bare slappe av hos han til søndag!

Jeg sliter fortsatt med lungebetennelsen.  Jeg puster som om jeg har på meg korsett! Det gjør vondt i brystet hver eneste gang jeg trekker pusten, så jeg puster veldig overfladisk.. Jaja, går nok over snart! (:

 


 


 

hits