desember 2011

GIUSEPPE ZANOTTIJeg ønsker meg disse.

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Måtte lage meg ny Bloglovin. Husker verken hvilken e-post jeg brukte eller passordet mitt =P Det er så typisk meg...IKEA

Jeg er så takknemlig for å ha juleferie. På én måte skulle jeg ønske ferien varte lenger, mye lenger! Men jeg er ikke akkurat begeistret for meg selv når jeg går og daffer i pysjen fra jeg står opp til jeg legger meg, så sånn sett savner jeg hverdagen.

Jeg og Tommy tok en tur på Ikea igår. Jeg har ikke vært der på lenge! Det skal bli så utrolig spennende og morsomt å innrede mitt eget hjem! Jeg klarer nesten ikke å vente! Prøver å kjøpe inn litt nå og da, sånn at jeg kanskje sparer litt den dagen jeg flytter for meg selv :)


(Jeg kjøpte svart bokstøtte. Jeg kjøpte meg også flere kleshengere, jeg tror jeg aldri får nok kleshengere)

I miss nothing.

 

Idag er jeg 18. Myndig. Det er rart.
Jeg koser meg med T O M M Y, den nye The Pretty Reckless CDen min, Tokio Hotel-musikk på YouTube, Smirnoff Ice og røyk som jeg endelig HAR KJØPT SELV (i en matbutikk, da.. De er så strenge...)!
Snart skal vi sette på Blue Valentine, jeg håper den er bra! :)

 

V Æ R S Å S N I L L OG LES DETTE!!!!

HVA FAEN SKJER MED VERDEN!!!!!??????????????????????
HVER ENESTE J-Æ-V-L-A DAG ER DET VOLDTEKTER, DRAP, VOLD, MISHANDLING, MOBBING; RETT OG SLETT FAENSKAP!!!!!
Jeg er sint, jeg er fortvilet, jeg er flau, JEG ER REDD!!!
VIL VI VIRKELIG HA DET SÅNN? Vil vi at mødrene, søstrene, kjærestene og døtrene våre skal bli dratt inn i et smug for å bli slått, sparket og VOLDTATT? Vil vi at foreldre, slektninger, venner, kjærester, folk vi er glad skal bli utsatt for vold, eller drap? Hvilke foreldre ønsker å finne sine barn livløse etter selvmord forårsaket av mobbing og trakassering? Er det virkelig nødvendig at nesten samtlige av verdens befolkning har dårlig selvbilde og selvtillit? Så hvorfor skal man rakke ned på og ødelegge andre? Hvorfor skal det finnes noe "ideal-kropp" med store pupper og stor rumpe? Er det nødvendig at barn har en helt forjævlig barndom fordi "voksne" mennesker ikke klarer å legge vekk den fordømte flaska? Det er ofte at jeg ikke orker eller klarer å se på nyhetene eller sjekke nettaviser.... SKAL VI VIRKELIG LA MAKTBEGJÆR, PENGER, SJALUSI, HAT OG EGOISME ØDELEGGE EN VERDEN SOM KUNNE HA VÆRT ET HERLIG STED??? JEG BLIR KVALM!DRAGON TATTOO

Søren at jeg ikke visste om dette før jeg leste det i mitt kjære Cover-blad!!
WishlistINSPIRASJON & SAMFUNNSFAG

Jeg får ikke sove, noe som ikke er uvanlig nå for tiden...... Så jeg fester nagler til en BH jeg ikke bruker, og som jeg håper blir litt kulere og mer brukt når den blir ferdig!! Ja, og så sitter jeg og går igjennom en PowerPoint om "Arbeid" som jeg fant på It'slearning! JEG ER NERD OG JEG LIKER DET! Jeg tenker så det knaker, jeg er lei av å høre at jeg må reflektere mer; SÅ JEG SKAL REFLEKTERE OG FILOSOFERE OVER ALT OG INGENTING!! Jeg vil virkelig ha 6'er i samf!

JEG GLEMTE ET VELDIG VIKTIG ORD DA JEG SKREV AT JEG OG IRENE SKULLE TIL BERLIN TIL SOMMEREN:  K A N S K J E!!

Noen bilder fra weheartit.com (unntatt det øverste som er fra billytilly.blogg.se, TUSEN TAKK FOR TIPSET!! Jeg elsker den bloggen allerede!)......BRIAN ATWOOD

OUTFIT DEC 16th | ESMOD SUMMER COURSE

Da blir det Esmod sommerkurs i Berlin på meg og min elskede Irene sommeren 2012! Det blir så kult! :)
Her er fredagens outfit! Jeg forguder den nye jakka, bagen og skjerfet! Beste kjøpet jeg har gjort på lenge!! *STOLT*C O V E R | M A G A Z I N E

Jeg var på Jessheim med Irene idag! <3 Vi shoppet og drakk kaffe :) Typisk, når jeg for én gangs skyld gjerne skulle tatt noen bilder, er kameraet tomt for strøm.... Jeg kjøpte en jakke fra BikBok, veske fra H&M, (maskeradeball)maske fra Søstrene Grene, Bokbindersken (i pocket) og et skjerf fra Lindex. Jeg fant ikke noen bilder av tingene (ikke alle ihvertfall), så jeg tar noen selv og legger ut senere...

Jeg kjøpte meg et blad i dag (noe jeg gjør litt for ofte). Det var et blad jeg aldri har lest før; det danske COVER. Dette er et blad jeg virkelig kommer til å fortsette å kjøpe! Jeg har aldri hatt et blad hvor det på hver eneste side er noe som interesserer eller inspirerer meg! R E C O M M E N D E D !N E W G U I T A RA HOPELESS PLACE

We found love.

 

Har du en blogg å anbefale?

Jeg er på utkikk etter kule blogger jeg kan lese! Hvis du enten har eller vet om en kul (mote)blogg, så TELL ME!! Jeg liker blogger som har et kult design, innlegg ganske så ofte, kul klesstil (gjerne litt ROCKA, men er ikke noe must), og noe som egentlig er veldig viktig hvis jeg skal være fastleser: FÅ SKRIVEFEIL!! Jeg tilgir selvsagt slurvefeil, men bloggeren må kunne skrive så riktig som mulig!!

JEG BLIR VELDIG GLAD FOR TIPS!! Jeg lengter veldig etter gode blogger å følge med på, blogger å få inspirasjon fra, bloggere se opp til, lære av.....

Tack så mycket!


Den svenske bloggen http://missinna.blogg.se er vel den eneste bloggen jeg har lest (til en viss grad fast) i vet ikke hvor lenge.. To år kanskje??

Mine innkjøp!Jeg fikk en bursdaggave på forskudd i dag (tusen takk, pappa!), og dro for å se etter vintersko. Jeg fant to driiitkule par boots, begge på tilbud. Det ene paret var på ØkonomiSko, der hadde de str 38. Det andre paret var på EuroSko, og de hadde str 37, 38, 40 og 42. HVORFOR FÅR JEG IKKE TAK I KULE SKO I STR 39?????
Så da endte jeg opp med fire t-skjorter fra Gina (jeg trengte virkelig t-skjorter/overdeler!!), øyenskygge og kost for øyenskygger fra Make Up Mekka, en leppestift fra Dior, en neglforsterker som en på KICKS anbefalte meg, og nagler til buksa mi (jeg hååper det blir noen til overs)! Jeg må innrømme at jeg har en liten, gnagende følelse inni meg over å ha gått bananas med bankkortet, men men!

Jeg har prøvd å ordne klesstativet mitt litt :) Har hengt opp det jeg bruker nå for tiden, og gjemt alt BRUNT (!!), pudderrosa, beige, you name it! Jeg merker veldig godt at det er vinter, for nå går det i svart, grått, hvitt og sølv. Hullete bukser, nagler, sotede øyne, rufsete hår. Jeg begynner å få tilbake den VIRKELIGE stilen min, etter mange måneder der jeg har falt for fristelsen å bruke andre farger enn nyanser av svart.....

The Week's Wishlist

Jeg fikk ikke sove i natt... Ansiktet mitt er rødt som en tomat... Jeg må si jeg er ganske lei av at døgnrytmen blir ødelagt hver eneste helg! BLÆÆH!!
Sånn! God morgen, kjære, søte verden! Idag er det elleve dager til jeg har bursdag! Hihi ^^ Her er noen bilder av det jeg drømmer om akkurat nå (veeeel, det jeg drømmer om er egentlig masse panger så jeg kan kjøpe meg nye, herlige klær!) :D Kan DU hjelpe meg?

Behind The Scenes

I'm in Prague

Prøver så godt jeg kan å gjøre engelskleksa mi. Det går dårlig.. Konsentrasjon er en mangel hos meg.. I hvertfall: Fortellingen foregår i en av verdens vakreste byer; PRAHA! Har veldig, veldig lyst til å dra tilbake dit en dag!
Jeg må også øve til prøve i samfunnsfag, øve på norskframføring og tegne skisser/bearbeidinger/arbeidstegning/motetegning til kjoleoppgaven... Jeg burde vel egentlig ta det som et kompliment at lærerne tror vi er supermennesker.....

I dag har jeg og Tommy vært sammen i ett og et halvt år!! Tenk som tiden flyr! Jeg er verdens heldigste! :D :D

20 hours.

Hadde jeg sovet 4 timer lenger hadde sovet i et døgn. Jeg føler meg ganske svimmel og rar i toppen, for å si det sånn. Tror jeg var litt sliten, jeg!
Resten av huset har lagt seg, mens jeg kommer nok til å sitte oppe noen timer med leksene mine (de tar aldri slutt..).


Jenny gikk videre til finalen! Jeg følger egentlig ikke med, ser bare en episode nå og da.. Men jeg heier på Jenny!

//Polyvore.//

It feels good. It feels good!

Life is good, I can't complain. I mean, I could but no one's listening.

 

Inspiration: Chloë Moretz

She's oh so beautiful....


Neste års "It-veske"!

I 2012 kommer min helt nye veske til å være årets MEST populære! Hihi, lov å drømme :)
Sitter nå hos Tommy og venter på å få maten servert. Bortskjemt..? Neida!
Dagen min i bilder:WishlistNEW IN


Knagg fra Kid Interiør. 149,90 KR.
Jeg har siklet på denne siden i sommer, er helt ute av telling for hvor mange ganger jeg har tatt den opp og lagt den ned igjen. Snudd meg, men snudd meg tilbake igjen. Tatt den opp for å ta den med til kassen, men gått og lagt den tilbake igjen... NÅ ER DEN MIN!!!!
Shorts fra H&M. 199,00 KR.
Jeg fant ikke noe bilde av den jeg kjøpte, men den er ganske lik som den over. Min har høyt liv og en lomme med glidelås i/over venstre forlomme. Stilig, ikke sant?

Dior CoutureKan bestilles på Amazon.com!

TWIGGY


Hun er inspirerende.

Prøver meg på mobilblogging!!

776133-1-1322776745183.jpg
Prøver meg på mobilblogging!!

Stoff og STIL

Da er jeg ferdig med prøve-vesken, og drar snart til tekstilbutikken STOFF & STIL for å kjøpe inn materialer og utstyr til julekjolen jeg skal sy! Jeg skal sy en kjempefin sort kjole med draperinger og en clutchveske i imitert, sølvfarget skinn! Det kommer til å bli nice! Jeg gleder meg skikkelig til å se kjolen og clutchen begynne å ta form. Gleder meg også til å begynne å prøve kjolen, både se og kjenne at den blir mer og mer ferdig! I'm lovin' it!


MINE tegninger!! Hvis jeg ser noen av disse til salgs i en butikk (uten samtykke fra meg), daaaaaa ........!!

hits