desember 2012

Lingerie

Sitter og planlegger morgendagen. Da blir det shopping! Skal gå amok i undertøysavdelingene!

Jeg har siklet på en kjole fra Bikbok en liten stund nå, og selvfølgelig var det ingen av butikkene som hadde den i small. Lua jeg hadde tenkt til å raske med meg, var blå/lilla og ikke svart, som det så ut som på bildet, og blusen jeg hadde falt for, var i virkeligheten så GUL at til og med påskekyllingene hadde fått hetta. SÅÅÅÅ, etter dagens shopping har jeg ikke spesielt store forhåpninger til morgendagen :P Krysser fingrene for at jeg er heldigere i morgen!

Her er noe av det jeg skal se etter i morgen:


BH fra Lindex, kr 249


BH fra Lindex, kr 299

 

Jeg "oppdaget" undertøy da jeg var rundt 15, og siden da har jeg vært ganske så obsessed. Noe av det fineste jeg vet om er stay-ups! Jeg skulle ønske noen skikkelig tøffe jenter, som ikke er redd for hva andre tenker og synes, kunne ha gått med stay-ups og gjort det til en trend! Skulle gjerne gjort det selv, men jeg må innrømme at jeg ikke er tøff nok..

Jeg mener, finnes det noe nydeligere?

Ego

 

Selvopptatt som jeg er, digger jeg å skrive om meg selv i andres dagbøker. Livet mitt virker så mye mer spennende når jeg leser hva jeg har skrevet xD 

Det er ikke spesielt lett å pugge til naturfagsprøve når man har pc med internett, TV og ny bok. Jeg var så fast bestemt på å klare en femmer på denne prøven, men siden jeg er så tiltaksløs, så blir jeg glad om jeg klarer en treer. Puh.. Er så klar for juleferie!! Helt ærlig, så er jeg klar for sommerferie allerede, jeg.. 
Starbucks

Jeg og min nydelige Chanel var en tur på Starbucks i dag (ehem, faktisk igår.. Klokka er over tolv, gitt..). Det var kjempekoselig! Julemusikk, frappuccino, sjokoladecroissant og sjokoladecupcake<3 Kjøpte også den første boka i Fifty Shades-serien. Det må jo være en grunn til at folk over hele jævla verden kaster seg over bøkene, så jeg tenkte jeg skulle finne ut hva som er så spesielt med serien! 

Jeg vurderer virkelig å investere i en ny pc etter nyttår. For denne dritten av en skolepc... Nei, jeg har ikke ord. Jeg har gitt opp.... Det tok meg syv minutter fra jeg hadde skrevet "blogg.no" og trykket enter, til jeg faktisk kunne begynne å skrive. Med en normal, fungerende datamaskin hadde det ikke tatt 45 sek engang. Men jeg vet ikke helt hva som er viktigst; en ny laptop, eller en ny mobil? For mobilen er ikke særlig mye bedre enn pcen, og jeg går bare å venter på den dagen da telefonen min er virkelig, ordentlig DØD. Den dagen nærmer seg sinnsykt fort. Og sånn helt ærlig, så har jeg ikke råd til verken pc eller mobil, og ihvertfall ikke begge deler!
 

Kosekveld

Nå skal jeg pakke meg inn i dyner og pledd, og kose meg masse med Donald & co <3 Den beste delen av julen er den som innebærer Disney<3 Hva hadde vel julen vært om ikke Timmy Gresshoppe hadde vært på TV?? 
Dream

Jeg fikk et plakat-aktig skilt til å henge på veggen av pappa til jul (tror jeg) for noen år siden. Nederst i hjørnet står noe av det fineste jeg noen gang har lest: 
hits